Erhverv

Hvide Sande har fået ny tøjbutik til kvinder med smag for mærkevarer

Selvom butikken kun har haft åbent i en uges tid, så har der været fint med kundebesøg, fortæller Lene Sønderby Knudsen. Butikken mangler dog at få sat navn og udsmykning på sin facade, men det kommer inden længe, forklarer hun. Privatfoto.
På kort tid har Hvide Sande fået en ny butik på havnen. Vestkyst Sands er en tøjbutik til kvinder, der kan lide mærkevarer.

HVIDE SANDE: Man kan nå meget på kort tid i Hvide Sande, hvis man ved, hvem man skal trække på.

Da butikslokalerne på Toldbodgade 8A – under Restaurant Kommandobroen - pludselig stod tomme, var butiksdrivende Lene Sønderby Knudsen ikke sen til at springe til.

Selv om hun i forvejen ejer en anden butik ved Henne Strand, så er det lykkedes hende på kort tid at stable tøjbutikken Vestkyst Sands på benene.

- Det har været lidt hektisk, men jeg har nogle gode medarbejdere, som har hjulpet til, siger Lene Sønderby Knudsen, som allerede kan fejre de første ti dage med butiksåbent i Hvide Sande.

Den nye tøjbutik vil foruden brugskunst i form af blandt andet lanterner og plaider sælge samme varegruppe som Lenes butik Meer, som hører hjemme i Henne Strand. Der er tale om mærkevarer, oplyser hun.

- Vi har et bredt udbud af tøj, sko og gummistøvler fra Ilse Jacobsen. Men fører også kvalitetsbrands som One Two Luksus, Cream, Black Color med flere.

- Butikken henvender sig til kvinder i alle aldersgrupper, og vi har ud over fritids- og helårsbeklædning tøj til enhver lejlighed, siger Lene Sønderby Knudsen.

Selvom butikken er så tæt på spritny, som det næsten kan være, så har kunderne allerede fundet vej ind i de nye lokaler.

- Der har været fint med kunder, så jeg synes, det er gået rigtig godt. Nu fik vi dankort-automat i går. Det hjælper gevaldigt – også når man kan tage udenlandske kreditkort, siger hun med et grin.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Portræt

Flemming Schantz: Først da jeg gik konkurs og mistede alt, lærte jeg at drive forretning

Kultur

Ny udstilling og nye bøger: Kunsten sætter tanker i værk

Erhverv For abonnenter

Hotel står til politianmeldelse efter endnu en sur smiley: Ejer tordner mod fødevaretilsynet

112

Hærværk: Bil fik skåret dæk op og blev sprayet med hvid maling

Udland For abonnenter

Britisk ambassadør: Stor­britannien forlader EU 31. oktober - aftale eller ej

Læserbrev

Teatret OM: Kulturkraft med hjerne og hjerte

Læserbrev: Det er på alle måder en gave til ”Naturens Rige”, at Teatret OM er kommunens egnsteater. Det kan vi være særdeles stolte af og taknemmelige for. Teatrets virke er lokal, national og international kulturkraft med både hjerne og hjerte. I min optik er det præcis de mentale vitaminer, som både kultur og natur i Ringkøbing-Skjern Kommune kan bruge som grobund for kunstens utallige muligheder. Kort og godt mentalhygiejne til folket af højeste karat. Teatret OM har nu i en uge vist sit værd i forbindelse med markeringen af teatrets 30 års jubilæum. Temaet for ugen har været ”UR-NAT 2019”. Ganske genialt er der byttet lidt rundt på bogstaverne i NATUR! Med et overflødighedshorn af højdepunkter rundt i kommunen, har der blandt andet været parader, gadeteater, gøgl, musik, koncerter og stylte artisteri i verdensklasse. Da der fredag eftermiddag var ”kulturflod” fra torvet i Ringkøbing til havnen, var der tæt på 1000, der fik et vitamintilskud af oplevelser, som man kan leve længe på. Kulturchef Per Høgh gav teatret og flodbølgen en række rosende ord med på vejen. Herlig uhøjtidelig var han i sin tale på torvet. Dette gjaldt også formanden for kultur- og fritidsudvalget, Erik Viborg, da han i tirsdags i Vestjyllands Kunstpavillon i Videbæk, stod bag den officielle åbning af ”UR-NAT 2019”. Med ham ved roret for dette udvalg er der bestemt masser af håb for kulturens trivsel i kommunen. I sin tale var Viborg ikke en søvndyssende politiker, men et ærligt og autentisk menneske, der brænder for den livsglæde, Teatret OM står for. Et egnsteater som ledes af et team af stærke og stolte kvinder, som faktisk ikke findes lige i ”Naturens Rige”!

Tarm For abonnenter

Jonas har fans verden over - men skal stadig gå tur med hunden Pepsi hjemme i Tarm

Ringkøbing-Skjern

K-formand har haft samtaler med nye kandidater

Annonce