Annonce
Erhverv

Hvide Sande har fået ny tøjbutik til kvinder med smag for mærkevarer

Selvom butikken kun har haft åbent i en uges tid, så har der været fint med kundebesøg, fortæller Lene Sønderby Knudsen. Butikken mangler dog at få sat navn og udsmykning på sin facade, men det kommer inden længe, forklarer hun. Privatfoto.
På kort tid har Hvide Sande fået en ny butik på havnen. Vestkyst Sands er en tøjbutik til kvinder, der kan lide mærkevarer.

HVIDE SANDE: Man kan nå meget på kort tid i Hvide Sande, hvis man ved, hvem man skal trække på.

Da butikslokalerne på Toldbodgade 8A – under Restaurant Kommandobroen - pludselig stod tomme, var butiksdrivende Lene Sønderby Knudsen ikke sen til at springe til.

Selv om hun i forvejen ejer en anden butik ved Henne Strand, så er det lykkedes hende på kort tid at stable tøjbutikken Vestkyst Sands på benene.

- Det har været lidt hektisk, men jeg har nogle gode medarbejdere, som har hjulpet til, siger Lene Sønderby Knudsen, som allerede kan fejre de første ti dage med butiksåbent i Hvide Sande.

Den nye tøjbutik vil foruden brugskunst i form af blandt andet lanterner og plaider sælge samme varegruppe som Lenes butik Meer, som hører hjemme i Henne Strand. Der er tale om mærkevarer, oplyser hun.

- Vi har et bredt udbud af tøj, sko og gummistøvler fra Ilse Jacobsen. Men fører også kvalitetsbrands som One Two Luksus, Cream, Black Color med flere.

- Butikken henvender sig til kvinder i alle aldersgrupper, og vi har ud over fritids- og helårsbeklædning tøj til enhver lejlighed, siger Lene Sønderby Knudsen.

Selvom butikken er så tæt på spritny, som det næsten kan være, så har kunderne allerede fundet vej ind i de nye lokaler.

- Der har været fint med kunder, så jeg synes, det er gået rigtig godt. Nu fik vi dankort-automat i går. Det hjælper gevaldigt – også når man kan tage udenlandske kreditkort, siger hun med et grin.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Lad centrene, der trækker borgerne i byen, blive i byen

Læserbrev: Indlægget “Lad der ikke gå sognepolitik i sagen” om Innovests husning af de kommunale arbejdspladser havde nogle gode pointer, der førte til den rigtige konklusion i et dilemma. Der savnes nogle tal på økonomien, og jeg kan betvivle, kommunalbestyrelsen har det vigtigste; det tabte skatteprovenu og følgeomkostningerne ved den mistede omsætning i detailhandelen. Butikkerne vil miste omsætning. Ikke blot til nabobyerne, men også til storcentrene i de større byer og til netbutikkerne udenfor kommunen. Det vil koste arbejdspladser, give tomme butikslejemål og tomhed i bymidten. Så på den måde et paradoks, når et erhvervscenter er omdrejningspunktet for at trække kunderne væk fra de små lokale erhvervsdrivende. Vi har jo lige fulgt kampen for købmanden i Stauning, og her er det så i større målestok. Du kan blot se til Esbjerg, hvad det har betydet i Kongensgade, at kontorer er flyttet på havnen. Og omvendt, hvad de gør i Billund for at trække folk til midtbyen. Så byrådet bør have det tabte skatteprovenu og følgeomkostningerne ved den mistede detailomsætning i kommunen med i ligningen. Det er ikke nok med en kort tilbagebetalingstid på investeringen i Excel-arket. Så jeg er enig med Jacob Agerbo i, at der ikke skal gå sognepolitik i sagen. For det handler ikke kun om finansiering og besparelser, men også om tabt detailhandel. Ikke “bare” i Skjern midtby. Men i kommunen. For der ingen garanti for, at omsætningen affødt af butiksdøden bliver i Skjern/Tarm, eller for den sags skyld i kommunen. Så derfor vedkommer det også borgerne udenfor Skjern ... Så herfra skal opfordringen lyde; lad centrene, der trækker borgerne i byen, blive i byen.

Skjern Håndbold For abonnenter

Kasper Søndergaard rundede 350 kampe – nu venter efterårets vigtigste opgør: Vi er ikke i god forfatning

Annonce