Annonce
Hvide Sande

Hvide Sande: Destination Vesterhavet i nye rammer

Destination Vesterhavet er rykket ind i nye og større lokaler i det tidligere rådhus i Hvide Sande. PR Foto
Annonce

Hvide Sande: Høje stakke med turistbrochurer, løse ledninger og flyttekasser fylder disse dage det gamle rådhus i Hvide Sande.

Destination Vesterhavet, der er sammenlægningen af turismearbejdet i Ringkøbing-Skjern og Varde kommuner, blev en realitet ved årsskiftet.

Den nye organisation betyder flere ansatte i samme enhed, da medarbejdere fra kontorerne i Varde og Hvide Sande alle er blevet en del af den nye organisation.

Derfor opstod behovet for mere plads – og behovet for et nyt fælles kontor.

- Vi er glade for de nye lokaler - især for delingen af viden i det store åbne kontor samt mødelokalet med plads til 32 personer. Det giver plads til flere møder med alle vores samarbejdspartnere, siger Liv Thøger-Aldahl, turismedirektør i Destination Vesterhavet. Med flytningen flytter også turistinformationen i Hvide Sande, som hidtil har ligget ved siden af Fiskeriets Hus.

I løbet af foråret bliver der bygget en tilbygning på det tidligere rådhus, som kommer til at indeholde turistinformationen.

Indtil da er indgangen i det nye hovedkontor indrettet som turistinformation, så turisterne stadig kan få vejledning og gode ideer til deres ferie i Destination Vesterhavet.

- Nu har vi faktisk hele fire turistinformationer i Destination Vesterhavet i henholdsvis Blåvand, Henne, Ringkøbing og Hvide Sande. De skal selvfølgelig udvikles i samme retning, så vores gæster får samme gode service i hele destinationen, siger Liv Thøger-Aldahl.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Justitsminister har bedt om redegørelse af kræmmermarkedsag: Rigspolitiet og Midt- og Vestjyllands Politi beklager vildledning

Annonce