Annonce
Hvide Sande

Hvide Sande Bryghus nyder godt af Liverpools succes

Den tyske cheftræner i Liverpool FC, Jürgen Klopp (t.h.), mestrede at få sine spillere til at levere et fodboldmirakel tirsdag aften, da FC Barcelona blev slået med 4-0. Resultatet betyder, at Liverpool FC er klar til finalen i Champions League lørdag 1. juni. Arkivfoto: Scanpix
Fodboldklubben Liverpool FC har netop kvalificeret sig til finalen i Champions League, og det er godt for Hvide Sande Bryghus, der har to Liverpool-øl i sortimentet. Og der er flere på vej.

Hvide Sande: Det gav genlyd i hele fodboldverdenen, da Liverpool FC tirsdag aften sendte FC Barcelona ud af årets Champions League-turnering med en imponerende sejr på 4-0.

De positive vibrationer ramte også Hvide Sande Bryghus:

- Telefonen ringede klokken tyve minutter over otte onsdag morgen. Det var en ny kunde fra Vejle, der skulle have nogle Liverpool-øl, siger brygmester Niels Sangill.

Han overtog det vestjyske bryghus i slutningen af 2018, og i midten af januar lancerede Niels Sangill - på bestilling fra Liverpool FC's officielle fanklub i Danmark - to nye øl, Captain Fantastic og King Kenny:

- Jeg har svært ved at holde dem hjemme. Jeg kan slet ikke producere nok, og jeg tror, at vi ret hurtigt får udsolgt, tilføjer Niels Sangill, der er stor fan af den engelske fodboldklub under ledelse af cheftræner Jürgen Klopp.

Captain Fantastic og King Kenny er ude i fri handel; nu også på barer i Københavns-området, hvor Hvide Sande Bryghus har fået en aftale med en stor grossist.

Annonce

Jeg synes, det ser positivt ud, og vi har ikke engang ramt sommeren endnu. Det kan godt gå hen og stikke af

Niels Sangill, indehaver, Hvide Sande Bryghus

Skål for Agger og Mølby

Niels Sangill er inden længe klar med endnu et par Liverpool-aftapninger, der skal ses som en hyldest til to af de danske spillere, der har haft hjemmebane på Anfield Road: Jan Mølby og Daniel Agger.

Den vestjyske brygmester forventer, at de nye mærker bliver serveret i slutningen af maj. Senere er det planen at tilbyde en lækker gaveæske, der byder på alle fire Liverpool-øl.

Niels Sangill har efterhånden godt et par håndfulde varianter på hylderne, og lige nu er det den lyse og friske Captain Fantastic og den mørke og kraftige King Kenny, der sælger bedst.

Den vedvarende debat om ulve er dog også givtig for Hvide Sande Bryghus, hvor der er god afsætning af den seks procent stærke Ulven Kommer.

- Jeg synes, det ser positivt ud, og vi har ikke engang ramt sommeren endnu. Det kan godt gå hen og stikke af, siger Niels Sangill.

Han er ikke i tvivl om udfaldet af Champions League-finalen, der spilles lørdag 1. juni:

- Den vinder de sgu'. Det kan ikke gå anderledes, siger den ølbryggende Liverpool-tilhænger.

Annonce
Annonce
Danmark

Podcasten Danmark - Politik med Funding og Løvkvist: Jakob Ellemann sang 'fare, fare, krigsmand', og puttede Jensen i den sorte gryde

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Hjælp kommunen: Frivillig renholdelse

Læserbrev: Gudrun Pedersen havde den 28. december en meget relevant leder i Dagbladet – Giv kommunen en hjælpende hånd. Det var en leder, der igen satte henkastning af skrald på dagsordenen. Skrald på kommunens kyststrækning kan vi nok ikke beskylde kommunens borgere for – som hovedregel. Alt det skrald, der ligger og flyder langs landevejene og rundt omkring i vores byer – både store og små byer – skyldes som hovedregel kommunens egne borgere – desværre. I slutningen af byrådsperioden 2014 -2017 fremsatte Fjordlisten et budgetforslag, som faktisk blev vedtaget og indgik i budgettet. Jeg mener, det var for 2016 og frem. Det gik ud på, at der blev afsat et sekscifret beløb til deling mellem de foreninger, der vil bidrage med at fjerne affald fra vejområder, der er valgt af kommunens administration. Foreningens frivillige skal så renholde en bestemt strækning på nogle kilometer i et år, ikke bare en gang men flere gange i løbet af året. Pengene blev afsat i budgettet, men så vidt jeg ved aldrig effektueret til projektet. Som formand for Videbæk Borgerforening frem til marts 2018, ved jeg, at vi ikke har fået tilbudt muligheden fra kommunen. Var det ikke en ide at få sat det i gang hurtigst muligt. Der er i hvert fald steder nok at tage fat på i hele kommunen.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];