x
Annonce
Hvide Sande

Hvide Sande Bryghus nyder godt af Liverpools succes

Den tyske cheftræner i Liverpool FC, Jürgen Klopp (t.h.), mestrede at få sine spillere til at levere et fodboldmirakel tirsdag aften, da FC Barcelona blev slået med 4-0. Resultatet betyder, at Liverpool FC er klar til finalen i Champions League lørdag 1. juni. Arkivfoto: Scanpix
Fodboldklubben Liverpool FC har netop kvalificeret sig til finalen i Champions League, og det er godt for Hvide Sande Bryghus, der har to Liverpool-øl i sortimentet. Og der er flere på vej.

Hvide Sande: Det gav genlyd i hele fodboldverdenen, da Liverpool FC tirsdag aften sendte FC Barcelona ud af årets Champions League-turnering med en imponerende sejr på 4-0.

De positive vibrationer ramte også Hvide Sande Bryghus:

- Telefonen ringede klokken tyve minutter over otte onsdag morgen. Det var en ny kunde fra Vejle, der skulle have nogle Liverpool-øl, siger brygmester Niels Sangill.

Han overtog det vestjyske bryghus i slutningen af 2018, og i midten af januar lancerede Niels Sangill - på bestilling fra Liverpool FC's officielle fanklub i Danmark - to nye øl, Captain Fantastic og King Kenny:

- Jeg har svært ved at holde dem hjemme. Jeg kan slet ikke producere nok, og jeg tror, at vi ret hurtigt får udsolgt, tilføjer Niels Sangill, der er stor fan af den engelske fodboldklub under ledelse af cheftræner Jürgen Klopp.

Captain Fantastic og King Kenny er ude i fri handel; nu også på barer i Københavns-området, hvor Hvide Sande Bryghus har fået en aftale med en stor grossist.

Annonce

Jeg synes, det ser positivt ud, og vi har ikke engang ramt sommeren endnu. Det kan godt gå hen og stikke af

Niels Sangill, indehaver, Hvide Sande Bryghus

Skål for Agger og Mølby

Niels Sangill er inden længe klar med endnu et par Liverpool-aftapninger, der skal ses som en hyldest til to af de danske spillere, der har haft hjemmebane på Anfield Road: Jan Mølby og Daniel Agger.

Den vestjyske brygmester forventer, at de nye mærker bliver serveret i slutningen af maj. Senere er det planen at tilbyde en lækker gaveæske, der byder på alle fire Liverpool-øl.

Niels Sangill har efterhånden godt et par håndfulde varianter på hylderne, og lige nu er det den lyse og friske Captain Fantastic og den mørke og kraftige King Kenny, der sælger bedst.

Den vedvarende debat om ulve er dog også givtig for Hvide Sande Bryghus, hvor der er god afsætning af den seks procent stærke Ulven Kommer.

- Jeg synes, det ser positivt ud, og vi har ikke engang ramt sommeren endnu. Det kan godt gå hen og stikke af, siger Niels Sangill.

Han er ikke i tvivl om udfaldet af Champions League-finalen, der spilles lørdag 1. juni:

- Den vinder de sgu'. Det kan ikke gå anderledes, siger den ølbryggende Liverpool-tilhænger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Stemmer fra coronalandet: Såvejr, savn og mangel på svar

Leder For abonnenter

De hjælper bare for at hjælpe: Det er Danmark, når vi er bedst

Vi har jo oplevet anmeldere, der er kommet galt afsted ved at mene noget om bøger, de ikke har læst, og om koncerter, de ikke har hørt. Derfor denne varedeklaration: TV2’s ”Danmark står sammen” blev først sendt efter, at denne avis gik i trykken. Alligevel siger vi: Hvor var det godt. Det handlede nemlig om Danmark, når det er bedst, og om de danskere, der er bedst. Dem, der uden kold kalkule gør noget for deres medborgere. Vi har dem også til hverdag. Hundredtusindvis af frivillige i foreninger og socialt arbejde, men nu popper endnu flere op. Allermest selvfølgelig vores helte i sundhedssektoren suppleret af de tusinder af pensionerede læger og sygeplejersker, der sammen med medicinstuderende melder sig til tjeneste. De, der bringer mad til isolerede. Skolelæreren fra Varde, der kører rundt og hilser på sine elever. De, der arrangerer fællessang i baggårdene. Alle de, som på utallige måder hjælper bare for at hjælpe. Det er ikke bare godt. Det er også rørende, fordi det rammer lige i hjertet af det fællesskab, der trives i bedste velgående trods mange forfaldsmyter om, at vi lever i egoistiske tider. Og det er bare mere bevægende, når nogen gør og opnår noget sammen, end når det sker hver for sig. Vi kender det også fra sport. Det er enestående, når Viktor Axelsen og Mads Pedersen bliver verdensmestre med ketsjer og på cykel, men det giver ikke rigtigt en klump i halsen og fugt i øjenkrogen. Det gør det derimod, når vores håndboldmænd går amok i glæde over at være blevet verdensmestre, eller for den sags skyld, når et hold fodbolddrenge skriger glæden ud over at have vundet deres kreds i den laveste række. Fordi de hver især har gjort deres yderste for at vinde noget sammen. Sådan er det i hvert fald for denne skribent. Formentlig har mange andre det på samme måde. Det rører hjertet, når vi gør noget sammen og for hinanden. Derfor var det et fremragende program, TV2 sendte i aftes om et Danmark, der står sammen.

Annonce