Hvide Sande

Hvide Sande Bryghus nyder godt af Liverpools succes

Den tyske cheftræner i Liverpool FC, Jürgen Klopp (t.h.), mestrede at få sine spillere til at levere et fodboldmirakel tirsdag aften, da FC Barcelona blev slået med 4-0. Resultatet betyder, at Liverpool FC er klar til finalen i Champions League lørdag 1. juni. Arkivfoto: Scanpix
Fodboldklubben Liverpool FC har netop kvalificeret sig til finalen i Champions League, og det er godt for Hvide Sande Bryghus, der har to Liverpool-øl i sortimentet. Og der er flere på vej.

Hvide Sande: Det gav genlyd i hele fodboldverdenen, da Liverpool FC tirsdag aften sendte FC Barcelona ud af årets Champions League-turnering med en imponerende sejr på 4-0.

De positive vibrationer ramte også Hvide Sande Bryghus:

- Telefonen ringede klokken tyve minutter over otte onsdag morgen. Det var en ny kunde fra Vejle, der skulle have nogle Liverpool-øl, siger brygmester Niels Sangill.

Han overtog det vestjyske bryghus i slutningen af 2018, og i midten af januar lancerede Niels Sangill - på bestilling fra Liverpool FC's officielle fanklub i Danmark - to nye øl, Captain Fantastic og King Kenny:

- Jeg har svært ved at holde dem hjemme. Jeg kan slet ikke producere nok, og jeg tror, at vi ret hurtigt får udsolgt, tilføjer Niels Sangill, der er stor fan af den engelske fodboldklub under ledelse af cheftræner Jürgen Klopp.

Captain Fantastic og King Kenny er ude i fri handel; nu også på barer i Københavns-området, hvor Hvide Sande Bryghus har fået en aftale med en stor grossist.

Jeg synes, det ser positivt ud, og vi har ikke engang ramt sommeren endnu. Det kan godt gå hen og stikke af

Niels Sangill, indehaver, Hvide Sande Bryghus

Skål for Agger og Mølby

Niels Sangill er inden længe klar med endnu et par Liverpool-aftapninger, der skal ses som en hyldest til to af de danske spillere, der har haft hjemmebane på Anfield Road: Jan Mølby og Daniel Agger.

Den vestjyske brygmester forventer, at de nye mærker bliver serveret i slutningen af maj. Senere er det planen at tilbyde en lækker gaveæske, der byder på alle fire Liverpool-øl.

Niels Sangill har efterhånden godt et par håndfulde varianter på hylderne, og lige nu er det den lyse og friske Captain Fantastic og den mørke og kraftige King Kenny, der sælger bedst.

Den vedvarende debat om ulve er dog også givtig for Hvide Sande Bryghus, hvor der er god afsætning af den seks procent stærke Ulven Kommer.

- Jeg synes, det ser positivt ud, og vi har ikke engang ramt sommeren endnu. Det kan godt gå hen og stikke af, siger Niels Sangill.

Han er ikke i tvivl om udfaldet af Champions League-finalen, der spilles lørdag 1. juni:

- Den vinder de sgu'. Det kan ikke gå anderledes, siger den ølbryggende Liverpool-tilhænger.

0/0
Annonce
Erhverv For abonnenter

Én ansøgning til fuldtidsjob: Min hovedpine er, hvordan vi skal skaffe arbejdekraft

Annonce
Annonce
Ringkøbing For abonnenter

Turismen i Ringkøbing-Skjern skal bruge 1500 nye medarbejdere de kommende år

Hvide Sande

Festival, frivillige og fed musik: Og festen fortsætter hele lørdagen

Hvide Sande

Waterz lægger fra land med ny hjemmeside

Hvide Sande

Klar til strandrace på fede cykler: 120 deltagere kan få en vild oplevelse

Kultur

Danmarks største havefest opgraderer oplevelsen: Det ser lovende ud

Hvide Sande

Skibsværft bygger ny hal til større fartøjer: Ansatte slipper for kulde og regn

112

Mobiltelefon stjålet fra bord

Erhverv

Borgmesteren: Vi er helt bevidste om de trafikale udfordringer - og vi gør noget ved dem!