Annonce
Hvide Sande

Hvide Sande bliver turisthovedkvarter - nu indledes jagten på en turistdirektør

Hvide Sande trækker turister i massevis. Fremover bliver fiskerbyen også hovedkvarter for turistsamarbejdet mellem Ringkøbing-Skjern og Varde. Arkivfoto
Det nye turistsamarbejde mellem Ringkøbing-Skjern og Varde kommuner får permanent hovedkvarter i Hvide Sande, mens stillingen som fælles turistdirektør nu bliver slået op.
Annonce

Ringkøbing-Skjern: Danmarks største turistdestination får base i Hvide Sande.

Sådan lyder meldingen fra Ringkøbing-Skjerns borgmester Hans Østergaard (V) og Vardes borgmester Erik Buhl (V), som nu offentliggør, at fiskerbyen fremover bliver permanent hovedkvarter for de to kommuners turistsamarbejde.

Borgmestrene er også blevet enige om, at stillingen som fælles turistdirektør nu bliver slået op, og ansættelsen skal håndteres af et konsulentbureau. Der er ansøgningsfrist 10. september. Borgmestrene forventer at kunne offentliggøre, hvem der fremover skal stå i spidsen for turistdestinationen 21. oktober.

I dag er Søren Lydig Kristensen turistdirektør i Ringkøbing-Skjern, mens Collin Seymour er turistchef i Varde. De to herrer kan nu på lige fod med andre søge jobbet. Borgmestrene er på udkig efter en direktør med politisk tæft, kommerciel gennemslagskraft og som med sit lederskab kan sikre, at Nordeuropas førende kystdestination også i fremtiden er Ringkøbing-Skjern og Varde, hedder det blandt andet i opslaget.

Som en del af aftalen mellem de to kommuner får Varde formandskabet for det fælles destinationsselskab de første fire år. Det er også blevet aftalt, at de bemandede turistkontorer i Blåvand, Henne, Ringkøbing og Hvide Sande fortsætter uændret i mindst fire år.

Navnet på turistsamarbejdet er endnu ikke fundet. Det vil ske 9. september, hvor borgmestrene, to byrådsmedlemmer og repræsentanter fra Ringkøbing Fjord Turisme og ProVarde deltager.

Medlemmerne af Ringkøbing Fjord Turisme og ProVarde samt interesserede udefra bliver inviteret til et informationsmøde om samarbejdet, baggrunden og ambitionerne. Det vil finde sted 24. september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Ny ejer skulle bruge mindre end et år på at gøre konkursbo til en god forretning: IPL Group har udsigt til overskud

Annonce