Annonce
Ringkøbing

Hverken sydpå eller vestpå: Knæskade tvinger pop-komet til aflysning

Han hedder egentlig Kevin Andreasen, men det er under sit kunstnernavn, Bro, at ungersvenden fra Rødovre har sat sit præg på diverse hitlister. Desværre må vestjyske fans nu sande, at en koncert med Bro 18. oktober er aflyst. Pressefoto
Spillestedet Generator i Ringkøbing er tvunget til at aflyse koncert med popstjernen Bro 18. oktober, da han er blevet skadet under en fodboldkamp.

Ringkøbing: Det swinger langt fra optimalt for Kevin Andreasen fra Rødovre for tiden. Under sit korte kunstnernavn, Bro, er han her i efteråret booket til at give en række koncerter rundt om i landet, men nu bliver der aflyst på stribe, da den 23-årige pop-komet er rendt ind i en knæskade.

- Det har ligget lidt i luften et stykke tid. I første omgang blev der forsøgt med en redningsplan, men i onsdags fik vi at vide, at koncerten ikke bliver til noget, siger Anton Bjerg, daglig leder på Generator i Ringkøbing.

Spillestedet har Bro på plakaten fredag 18. oktober, men de omkring 100 gæster, der har købt billet, får nu pengene retur og en skuffende mailbesked.

Bros skade opstod i midten af september, da han var ude at spille fodbold med nogle kammerater. Han fik et vrid i knæet, og dengang førte det til øjeblikkelige aflysninger af koncerter i Horsens, København, Odense og Fredericia - siden er listen tilføjet byer som Vejle, Rødovre og Ringkøbing:

- Vi har en aftale med hans manager om, at vi nok får chancen på et andet tidspunkt, men vi er ikke forpligtet, tilføjer Anton Bjerg.

Annonce

Debut på landsholdet

Få dage efter, at Bro var blevet skadet, sagde han blandt andet dette til Ekstra Bladet:

- Jeg vil ikke spille, hvis jeg ikke kan gøre det hundrede procent, og det kan jeg ikke lige i øjeblikket. Jeg plejer jo at hoppe og springe rundt og give mig fuldt ud.

For tre år siden bragede Bro ind på hitlisterne med sangen 'Hvor er du Bro', og siden har han ramt - især ungdommen - med numre som 'Er nettet nede', 'Glad' og 'Sydpå'. Sidstnævnte var titelsang til 14. sæson af 'Paradise Hotel', og 'Sydpå' var den mest streamede sang i Danmark i 2018.

Det med at spille fodbold ligger i øvrigt lige til højrebenet for Kevin Andreasen, der også har talenter for den slags. I sine teenageår var han aktiv i Brøndby IF, og den 1. november 2011 debuterede han på Danmarks U/16-landshold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Frivillige foreninger kan blive fritaget for affaldsgebyr på genbrugspladser

Annonce