Annonce
Ringkøbing

Hverken sydpå eller vestpå: Knæskade tvinger pop-komet til aflysning

Han hedder egentlig Kevin Andreasen, men det er under sit kunstnernavn, Bro, at ungersvenden fra Rødovre har sat sit præg på diverse hitlister. Desværre må vestjyske fans nu sande, at en koncert med Bro 18. oktober er aflyst. Pressefoto
Spillestedet Generator i Ringkøbing er tvunget til at aflyse koncert med popstjernen Bro 18. oktober, da han er blevet skadet under en fodboldkamp.

Ringkøbing: Det swinger langt fra optimalt for Kevin Andreasen fra Rødovre for tiden. Under sit korte kunstnernavn, Bro, er han her i efteråret booket til at give en række koncerter rundt om i landet, men nu bliver der aflyst på stribe, da den 23-årige pop-komet er rendt ind i en knæskade.

- Det har ligget lidt i luften et stykke tid. I første omgang blev der forsøgt med en redningsplan, men i onsdags fik vi at vide, at koncerten ikke bliver til noget, siger Anton Bjerg, daglig leder på Generator i Ringkøbing.

Spillestedet har Bro på plakaten fredag 18. oktober, men de omkring 100 gæster, der har købt billet, får nu pengene retur og en skuffende mailbesked.

Bros skade opstod i midten af september, da han var ude at spille fodbold med nogle kammerater. Han fik et vrid i knæet, og dengang førte det til øjeblikkelige aflysninger af koncerter i Horsens, København, Odense og Fredericia - siden er listen tilføjet byer som Vejle, Rødovre og Ringkøbing:

- Vi har en aftale med hans manager om, at vi nok får chancen på et andet tidspunkt, men vi er ikke forpligtet, tilføjer Anton Bjerg.

Annonce

Debut på landsholdet

Få dage efter, at Bro var blevet skadet, sagde han blandt andet dette til Ekstra Bladet:

- Jeg vil ikke spille, hvis jeg ikke kan gøre det hundrede procent, og det kan jeg ikke lige i øjeblikket. Jeg plejer jo at hoppe og springe rundt og give mig fuldt ud.

For tre år siden bragede Bro ind på hitlisterne med sangen 'Hvor er du Bro', og siden har han ramt - især ungdommen - med numre som 'Er nettet nede', 'Glad' og 'Sydpå'. Sidstnævnte var titelsang til 14. sæson af 'Paradise Hotel', og 'Sydpå' var den mest streamede sang i Danmark i 2018.

Det med at spille fodbold ligger i øvrigt lige til højrebenet for Kevin Andreasen, der også har talenter for den slags. I sine teenageår var han aktiv i Brøndby IF, og den 1. november 2011 debuterede han på Danmarks U/16-landshold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Lille bil fik smadret forrude

Leder For abonnenter

Alle taler om vejret... og noget skal der gøres ved det

I nat vågnede denne lederskribent ved en kun alt for velkendt lyd … Lyden af regndråber mod vinduet. Endnu en nat med regn, endnu en smaskvåd morgen, hvor morgengymnastikken består i at springe uden om regnpytter på fortove og veje og prøve at undgå at blive oversprøjtet af de biler, der pløjer sig vej gennem kæmpestore vandpytter på kørebanen. Det forekommer, som om hele efteråret er druknet i regn; skimlede husmure, græsplæner, der er som våde svampe, smattede stier og veje, marker under vand, fugt i kældrene. Helt forkert er det ikke. Lige nu tyder meget på, at vi slår en våd rekord: Efteråret 2019 er tæt på at være det vådeste, vi nogensinde har oplevet. Nogle få millimeter mere, så er den der, rekorden. Og der skal såmænd heller ikke så mange flere millimeter til, før Danmarksrekorden for hele året er slået. Noget af en kontrast til den tørre og varme sommer sidste år! Noget tyder på, at dette vejrmønster er kommet for at blive. Om det er et udtryk for egentlige langsigtede, varige klimaforandringer, eller om det er udsving, der ligger inden for det normale, er svært at sige. Men at det stiller samfundet over for nogle udfordringer, kan enhver se med egne øjne. Kældrene og gaderne i byerne bliver oversvømmet, hvis ikke ledningsnettet fornys og kloak- og regnvand adskilles. Sommerhusområder kommer til at stå under vand, efterhånden som grundvandet stiger. Landmændene har svært ved at komme i marken, når de mere eller mindre står under vand. Byer skal sikres mod højvande og skybrud. Arbejdet har stået på længe. I Ringkøbing-Skjern Kommune er forsyningen i fuld gang med at kloakseparere de byområder, hvor det ikke er sket endnu, og snart begynder også kloakeringen af de sommerhusområder, der ikke er sluttet til kloaknettet. Digebyggeri for at sikre truede kyster står også på dagsordenen. Det er træls, det er dyrt for os alle sammen, men det er ikke til at komme uden om. Alle taler om vejret - og vi bliver nødt til at gøre noget ved det. De dommedagsagtige billeder, vi alle har set de seneste dage fra Venedig, viser, hvad der er på spil.

Annonce