Annonce
Ringkøbing-Skjern

Hvem er den heldige? Tre millioner vundet på lottokupon i Videbæk

Hvem kan fejre jul med tre millioner lottokroner på kontoen? Arkivfoto: Michael Bager
Fire nye julemillionærer i lørdagens lottotrækning. En af kuponerne er købt hos SuperBrugsen i Videbæk, der håber, vinderen giver sig til kende.
Annonce

Videbæk: Sikken julegave. Fire heldige danskere kan kalde sig julemillionærer efter lørdagens lottotrækning. Og en af millionærerne går sandsynligvis rundt på lyserøde skyer i Videbæk eller omegn. Danske Spil fortæller nemlig, at en vinderkupon er købt hos SuperBrugsen i Nygade i Videbæk. Gevinsten lyder 3.063.920 kroner.

Hos SuperBrugsen er man spændte på, hvem vinderen er, og om vedkommende vil give sig til kende.

- Det var da ikke så dårligt at vinde tre millioner, og vi er glade for, at det er hos os. Det giver altid lidt ekstra salg i kiosken. Det er tredje gang, vi har en stor gevinst, og vi kan se, at salget stiger helt vildt, når vi har en vinder. Danske Spil sender noget materiale vi kan sætte op, og samtidig går snakken, så det giver ekstra salg. Vi sælger rimeligt meget spil, og vinderkuponen er jo nok en lynlotto, fortæller uddeler Anders Hedegaard og fortsætter:

- Vi er spændte på, hvem vinderen er og håber, vedkommende vil give sig til kende. Jeg har sagt til medarbejderen, der sidder ved kasse 1, at hvis hun møder vinderen, må hun godt lige kontakte mig, så vi kan få taget et foto. Vi ved jo, at halvdelen af vinderne vil holde det hemmeligt, mens de andre godt vil lade andre vide det, for folk finder jo ud af det alligevel. Jeg håber, pengene falder på et tørt sted, at det et virkelig er én, der har brug for pengene, siger Anders Hedegaard.

Der er to spillere med syv rigtige lottetal, så Videbæk-vinderen skal dele gevinsten med en person, der har købt sin vinderkupon hos Kvickly i på Østervold i Varde.

Desuden er der to vindere af millionærgarantien, hvor man bliver millionær, selvom man har nul rigtige.

Her har den ene købt sin kupon hos MP Marked i Esbjerg, mens den anden er en Plus-abonnent fra Syddjurs Kommune.

Vindertallene er 5,6,11,19,28,35 og 36. Tillægstallet er 10.

Danske Spil har i skrivende stund endnu ikke hørt fra vinderne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing

Butikker slog dørene op efter 67 dages nedlukning: - Jeg har virkelig glædet mig til den her dag

Annonce