Annonce
Ringkøbing

Husk at finde en omvej: En uges vejarbejde bliver klaret på to dage

Allerede nu bliver trafikanter på Nørredige i Ringkøbing informeret om, at der er udsigt til vejarbejde midt i næste uge. Foto: Henrik Breum
Onsdag og torsdag i næste uge byder på trafikale udfordringer i Ringkøbing, da der skal lægges ny asfalt på Nørredige, I.C. Christensens Allé og et stykke af Holstebrovej.
Annonce

Ringkøbing: Et ordsprog siger, at det skal være skidt, før det bliver godt. Sandheden i dette kan diskuteres, men sikkert er det, at det gennem de seneste år har været en blandet fornøjelse at være trafikant på Nørredige i Ringkøbing.

Men nu er der udsigt til såvel bedre tider som bedre asfalt:

- Der har været meget brok over den vej i årevis, siger Kirsten Roelsgaard, ingeniør hos Vejdirektoratet, der tilbage i efteråret 2018 afsluttede en renovering af ledningsnettet på Nørredige, som på det tidspunkt havde været opgravet det meste af året.


Oprindeligt var projektet planlagt til at strække sig over en hel uge, men nu klarer vi det på to dage.

Kirsten Roelsgaard, ingeniør hos Vejdirektoratet


Planen var at give Nørredige et nyt lag asfalt inden sommerferien i år, men på grund af en stram kalender hos entreprenøren blev projektet udskudt til efter ferien for at undgå trafikkaos midt i højsæsonen.

Men onsdag og torsdag i næste uge er NCC-medarbejdere klar til rulle det tunge materiel i stilling, og Nørredige samt et par veje i nabolaget bliver derfor spærret af for trafik:

- Oprindeligt var projektet planlagt til at strække sig over en hel uge, men nu klarer vi det på to dage, siger Kirsten Roelsgaard, der glæder sig til at 'få det ud af verden.'

Annonce

Også på Holstebrovej

Den forholdsvis korte arbejdsproces skal ses i lyset af, at NCC har klaret processen med at fræse gammel asfalt af uden at spærre af for trafik:

- Der er blevet fræset af primært om natten, mens småtterier er klaret om dagen, siger Kirsten Roelsgaard.

Udover Nørredige fra krydset ved Herningvej til lige efter viadukten omfatter næstes uges asfaltarbejde også I.C. Christensens Allé og Holstebrovej fra enden af Nygade og op over viadukten.

På de to dage, hvor vejarbejdet foregår, bliver der spærret af for trafikken i tidsrummet fra klokken syv om morgenen til klokken seks om aftenen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

For to år siden kørte Jesper sin kone på plejehjem: - Jeg følte mig som det mest utro væsen over for Hanne

Annonce