Annonce
Debat

Husdyr lider: Har ulven taget miljøministeren?

Annonce

Læserbrev: Hvor mange husdyr skal blive ved med at lide, blot fordi EU har fredet ulven. Det kan godt være at der er plads til ulven i vore nabolande, men i vores dejlige Danmark, som er en meget effektiv landbrugsland, kan de fleste mennesker med sund fornuft se, at Danmark er for lille til sådan et rovdyr.

Det kan da godt være det er et fascinerende dyr. Men det er uhyggeligt at komme ud til sine elskede husdyr, og så se, hvordan skamferede og lemlæstede dyr ligger rundt om efter et ulveangreb. Synes I også, at det er helt ok med disse skamferinger?


Det er uhyggeligt at komme ud til sine elskede husdyr, og så se, hvordan skamferede og lemlæstede dyr ligger rundt om efter et ulveangreb.


Eller skal vi stå sammen og få det stoppet? Hvorfor udryddede vore forfædre den? Nok fordi de ikke kunne have deres husdyr i fred, og ikke kunne holde ud at se, at deres husdyr skulle sådan lide efter et ulveangreb.

Hvorfor skal vi affinde os med, at EU synes at der er plads til ulve i Danmark? Nu har der igen været ulveangreb inde i ulvesikret hegn godkendt af Naturstyrelsen, samt mange andre steder i Jylland. Det er dermed igen bevist at ulvesikret hegn ikke duer. Det er jo utopi at tro, man kan indhegne alle vore fritgående husdyr med et to meter højt hegn i hele Jylland, bare fordi EU synes, at ulven skal være fredet.

Hvor er vores miljøminister, politikerne og hvor er dyrenes beskyttelse? Synes de, at det er bare helt i orden at 31 får skal lemlæstes og lide under et enkelt ulveangreb? Det er ufatteligt, at mennesker med en nogenlunde hjerneaktivitet ikke vil indse, at vi ikke har plads til ulven i vores ellers dejlige lille Danmark før ulvens hærgen. Vi skal måske køre de skamferede og lemlæstede dyr efter ulveangreb over til Christiansborg og lægge dem til udstilling der, så politikerne får syn for sagen og måske vågner op.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Det mener borgerne om mundbind-reglen: - Folk var begyndt at sløse

Ringkøbing-Skjern

Nu ryger de sidste to minkfarme: Niels Chr. Poulsen er nabo til det første coronatilfælde i Holstebro

Annonce