Videbæk

Hundepension slår nu officielt dørene op: Byder på hotdogs til åbningsfest

Kennel Nordfjord åbner hundepension med plads til tre hunde. Anden påskedag inviterer de indenfor. Foto: Nordfjord Hundepension.
Kennel Nordfjord havde faciliteterne og kunne mærke efterspørgslen. Derfor har ejer Christian Nordfjord Rasmussen oprettet en hundepension.

Nr. Vium: Hvad gør du, når du skal på ferie? 14 dage på Mallorca lyder ikke dårligt, men hvem skal passe din hund, mens du er væk?

Det har Christian Nordfjord Rasmussen svaret på. Han ejer Kennel Nordfjord, og nu udvider han med Nordfjord Hundepension.

- Vi har haft hundekennel i de syv år, vi har boet her. I forbindelse med det har vi jo solgt nogle hvalpe. Og de tidligere hvalpekøbere spurgte, om vi ikke godt kunne passe hundene, når de skulle på ferie. Det kunne vi da også godt klare. Det var en hel naturlig forlængelse af forretningen, siger Christian Nordfjord Rasmussen.

Langsom start

Herefter begyndte Christian Nordfjord Rasmussen også at tilbyde hundepasning til kollegaer og familie. Faktisk har han efterhånden passet hunde i fem år.

- Vi er startet langsomt op. Vi har bygget op og renoveret. I starten skulle vi lige finde ud af, om det var hyggeligt og interessant også at passe hunde. Det var det. Det er hyggeligt at snakke med folk, og det er glade mennesker, der både afleverer og henter, siger han.

- Vi har nogle gamle staldbygninger, som vi har renoveret. Vi havde et ønske om at få dem brugt, så de kunne være til gavn. Så det var oplagt at bruge dem, så vi har nogle gode, fornuftige faciliteter, siger han.

Åbningsfest i påsken

Normalt får man ikke lov til at se selve hundepensionen, når man afleverer sin hund. Den bliver afleveret på gårdspladsen, så man ikke skaber uro og stresser hundene. Derfor har Christian Nordfjord Rasmussen valgt at invitere til åbningsfest.

- Vi har ikke været på Facebook tidligere. Vi har ikke annonceret med hundepensionen før, selvom vi har passet hunde. Nu har vi et decideret firma, og derfor inviterer vi til åbningsfest anden påskedag klokken 13 til 16. Så kan man se både pensionsdelen og kenneldelen, og man kan møde os og få en snak med os. At have en hundepension er et tillidshverv, og mange vil gerne se faciliteterne og snakke med os, inden de beslutter at aflevere sin hund hos os, siger han.

På dagen vil der naturligvis blive serveret hotdogs.

0/0
112

Politiet efterlyser: Mand brugte stjålet hævekort ved Handelsbanken

Videbæk

Lokal kirke foreviget i modelbillede bestående af legoklodser

Videbæk

Cykelryttere lod sig ikke standse: 103 amatørryttere trodsede regn og torden

112

Musikken var ikke vellidt hos alle

112

Unge var støjende i anlægget

Erhverv

Ingen e-pris til Billig-arbejdstoj.dk - men næste år går de efter guldet

Videbæk

Advokat for narkodømte Christian: Der er en lillebitte chance