Videbæk

Humørfyldt eftermiddag for seniorerne

Spjald: 2019 blev skudt i gang på bedste vis i Spjald Seniorklub, hvor emnet på første foredrag var Humor - livets nødvendige krydderi.

Til at formidle dette, havde man hyret Bent Ole Pedersen, Bjerringbro, som med høj røst og flagrende armbevægelser gjorde det så godt, at de 60 deltagere gang på gang brød ud i latter.

Bent Ole Pedersen, der tidligere har været skolelærer i Hover og både præst og skolelærer på Venø, fortalte om de forskellige former for humor bl.a. galgenhumor, den slagfærdige, den selvironiske, den ufrivillige og den kongelige, og humorens forskellighed rundt i landsdelene.

Et par eksempler herpå: I den fynske præstegård havde man fået ny kokkepige, og hun var ret nervøs, første gang hun skulle lave middagsmad til præsteparret. Da stuepigen kommer ud i køkkenet efter at have serveret maden, spørger kokkepigen spændt: Ku' de li' maden? hvortil stuepigen svarede: - Det ved jeg ikke, de bad i hvert fald en bøn, inden de spiste den.

Bent Ole Pedersen gav også eksempler på den lille sjove Storm P. og han imiterede Helge Kjærulff Schmidt så godt, at man blev hensat til svundne dage.

0/0
Videbæk

Guitar på spansk

Videbæk

350 gymnaster på gulvet i hallen

Videbæk

Seniordamer fra Videbæk på tur til markant virksomhed

Tophistorier

Videbæk

Agilia udvider med 2600 kvm

Videbæk

Babyer synger med de gamle

Videbæk

Endnu et tyveri: Politiet advarer om bølge af GPS-tyverier

Videbæk

Konservative inviterer til debat

Videbæk

Sej 4. klasse optager vindervideo

Videbæk

Kulturhuset i Spjald er godt kørende