Læserbrev

Huller i cykelstien: Hvor svært kan det være?

Læserbrev: Jeg kan godt forstå, at folk undrer sig over, at Ringkøbing-Skjern Kommune ikke kan finde ud af at færdiggøre underføringerne på cykelstien mellem Hemmet og Vostrup.

Hvor svært kan det dog være? Hvorfor kan man ikke blot rørlægge de famøse gennemløb. Der må være nogen i forvaltningen, der har glemt at spørge den erfarne mand i samme forvaltning som har stået for udførelsen af de tre rørgennemføringer under vejen over Skjern enge (Ånumvej-Kodbølvej). Her er der udført tre underføringer med pvc-rør, her er endda tung trafik.

Hvad angår diverse telekabler, så findes alle oplysningerne i det landsdækkende ledningregister.

Den eneste undskyldning kan kun være en eventuel forekomst af blød bund, men den har ikke været på banen!

Arbejdet kan udføres på en enkelt dag pr underføring. Telefirmaerne kommer gerne og påviser i marken, hvor kablerne er. Skulle der af forskellige årsager ske en mindre sætning efterfølgende, så kan det ordnes med lidt asfalt.

Det havde dog været lidt smart hvis det havde været på plads i efteråret 2018, hvor maskinerne var der i forvejen. Mon ikke det er på tide, at der kommer nogle politikere på banen og hanker op i de ansvarlige?

Hvor svært kan det dog være? Hvorfor kan man ikke blot rørlægge de famøse gennemløb, spørger læserbrevsskribenten
0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Portræt

Flemming Schantz: Først da jeg gik konkurs og mistede alt, lærte jeg at drive forretning

Kultur

Ny udstilling og nye bøger: Kunsten sætter tanker i værk

112

Hærværk: Bil fik skåret dæk op og blev sprayet med hvid maling

Udland For abonnenter

Britisk ambassadør: Stor­britannien forlader EU 31. oktober - aftale eller ej

Læserbrev

Teatret OM: Kulturkraft med hjerne og hjerte

Læserbrev: Det er på alle måder en gave til ”Naturens Rige”, at Teatret OM er kommunens egnsteater. Det kan vi være særdeles stolte af og taknemmelige for. Teatrets virke er lokal, national og international kulturkraft med både hjerne og hjerte. I min optik er det præcis de mentale vitaminer, som både kultur og natur i Ringkøbing-Skjern Kommune kan bruge som grobund for kunstens utallige muligheder. Kort og godt mentalhygiejne til folket af højeste karat. Teatret OM har nu i en uge vist sit værd i forbindelse med markeringen af teatrets 30 års jubilæum. Temaet for ugen har været ”UR-NAT 2019”. Ganske genialt er der byttet lidt rundt på bogstaverne i NATUR! Med et overflødighedshorn af højdepunkter rundt i kommunen, har der blandt andet været parader, gadeteater, gøgl, musik, koncerter og stylte artisteri i verdensklasse. Da der fredag eftermiddag var ”kulturflod” fra torvet i Ringkøbing til havnen, var der tæt på 1000, der fik et vitamintilskud af oplevelser, som man kan leve længe på. Kulturchef Per Høgh gav teatret og flodbølgen en række rosende ord med på vejen. Herlig uhøjtidelig var han i sin tale på torvet. Dette gjaldt også formanden for kultur- og fritidsudvalget, Erik Viborg, da han i tirsdags i Vestjyllands Kunstpavillon i Videbæk, stod bag den officielle åbning af ”UR-NAT 2019”. Med ham ved roret for dette udvalg er der bestemt masser af håb for kulturens trivsel i kommunen. I sin tale var Viborg ikke en søvndyssende politiker, men et ærligt og autentisk menneske, der brænder for den livsglæde, Teatret OM står for. Et egnsteater som ledes af et team af stærke og stolte kvinder, som faktisk ikke findes lige i ”Naturens Rige”!

Tarm For abonnenter

Jonas har fans verden over - men skal stadig gå tur med hunden Pepsi hjemme i Tarm

Ringkøbing-Skjern

K-formand har haft samtaler med nye kandidater

Annonce