Annonce
Erhverv

HSHansen højt til vejrs: Skal lave facaden på 14 etagers højhus i Aarhus

Det er dette højhus i Åbyhøj, HSHansen skal beklæde. Foto HSHansen.
Facadeentreprenøren i Lem skal "beklæde" 60 meter højt hus i Aarhus.
Annonce

LEM: HSHansens folk kommer høj til vejrs, når de skal følge Lem-virksomhedens seneste ordre til dørs.

Facadeentreprenøren har nemlig landet en kontrakt til en værdi af 32 millioner kroner på fadebeklædning af et 60 meter og 14 etager højt hus i Aarhus.

Det er BASE Erhverv, der opfører kontorhuset som om- og tilbygning til et eksisterende byggeri i Aarhus-bydelen Åbyhøj; det er tegnet af ERIK Arkitekter, og bygherren bag er Ejendomsselskabet Olav de Linde.

Huset skal huse it-virksomheden Systematic, der i dag holder til i bygninger på begge sider af Søren Frichs Vej, men som gerne vil have samlet aktiviteterne.

Det er dog ikke første gang, HSHansen kommer til tops. Firmaet har fået flere ordre på facadebeklædning af højhuse, blandt andet i København.

- Vi er stolte af at få endnu et højhus. Vores koncept, Hansen UnitAl, er ideelt til blandt andet at bygge i højden i de indre byger, hvor både tiden og pladsen er trang, siger Jesper Madsen, salgs- og marketingschef hos HSHansen.

Klaus Meidahl Højen, projektchef hos Base Erhverv, er også godt tilfreds med samarbejdet.

- Det har været en lang proces fra første tilbud, til kontrakten kom i hus. HSHansen har været meget professionelle i hele forløbet på denne facadelukning på godt 32 millioner kroner, siger han.

- De har det rigtige koncept til sådan en sag. De møder talstærkt op til projekteringsmøderne, laver hurtige opfølgninger og er medvirkende til, at alle deadlines holder. De er gode til at give feedback på løsninger, vi foreslår, samt både forklare fordele og konsekvenser.

- At man har brugt UnitAl-konceptet i lignende projekter giver en tryghed for os i hele processen og det er bestemt en fordel med præfabrikation når vi bygger på så trang en plads.

Projekteringen af Systematics nye hovedsæde er i fuld gang, og montagen af facaderne starter allerede i juni.

Virksomheden har rundet 1000 mand, og har kontorer flere steder i udlandet.

Systematic står blandt andet bag det landsdækkende fælles bibliotekssystem samt den elektroniske patientjournal i Region Midtjylland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce