Erhverv

HSHansen højt til vejrs: Skal lave facaden på 14 etagers højhus i Aarhus

Det er dette højhus i Åbyhøj, HSHansen skal beklæde. Foto HSHansen.
Facadeentreprenøren i Lem skal "beklæde" 60 meter højt hus i Aarhus.

LEM: HSHansens folk kommer høj til vejrs, når de skal følge Lem-virksomhedens seneste ordre til dørs.

Facadeentreprenøren har nemlig landet en kontrakt til en værdi af 32 millioner kroner på fadebeklædning af et 60 meter og 14 etager højt hus i Aarhus.

Det er BASE Erhverv, der opfører kontorhuset som om- og tilbygning til et eksisterende byggeri i Aarhus-bydelen Åbyhøj; det er tegnet af ERIK Arkitekter, og bygherren bag er Ejendomsselskabet Olav de Linde.

Huset skal huse it-virksomheden Systematic, der i dag holder til i bygninger på begge sider af Søren Frichs Vej, men som gerne vil have samlet aktiviteterne.

Det er dog ikke første gang, HSHansen kommer til tops. Firmaet har fået flere ordre på facadebeklædning af højhuse, blandt andet i København.

- Vi er stolte af at få endnu et højhus. Vores koncept, Hansen UnitAl, er ideelt til blandt andet at bygge i højden i de indre byger, hvor både tiden og pladsen er trang, siger Jesper Madsen, salgs- og marketingschef hos HSHansen.

Klaus Meidahl Højen, projektchef hos Base Erhverv, er også godt tilfreds med samarbejdet.

- Det har været en lang proces fra første tilbud, til kontrakten kom i hus. HSHansen har været meget professionelle i hele forløbet på denne facadelukning på godt 32 millioner kroner, siger han.

- De har det rigtige koncept til sådan en sag. De møder talstærkt op til projekteringsmøderne, laver hurtige opfølgninger og er medvirkende til, at alle deadlines holder. De er gode til at give feedback på løsninger, vi foreslår, samt både forklare fordele og konsekvenser.

- At man har brugt UnitAl-konceptet i lignende projekter giver en tryghed for os i hele processen og det er bestemt en fordel med præfabrikation når vi bygger på så trang en plads.

Projekteringen af Systematics nye hovedsæde er i fuld gang, og montagen af facaderne starter allerede i juni.

Virksomheden har rundet 1000 mand, og har kontorer flere steder i udlandet.

Systematic står blandt andet bag det landsdækkende fælles bibliotekssystem samt den elektroniske patientjournal i Region Midtjylland.

0/0
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Hilde-sagen diskuteret i udvalg: Loven er overholdt siger udvalgsformand

112

Veteranbil ødelagt af ild: Folkevognsrugbrød brød i brand

Ringkøbing-Skjern

Nu kommer der flere byggegrunde i Ringkøbing-Skjern Kommune

Tarm For abonnenter

Sebastian har fået bevis på, at han kender de uskrevne regler på en arbejdsplads

Læserbrev

Tre gode råd: Hold ferie når du har ferie

Læserbrev: Sommerferien nærmer sig. Uanset om du foretrækker aktiv ferie eller afslapning, uanset om du foretrækker Søborg eller Sardinien, så er det tid til at holde fri fra dit arbejde. Der er stadig opgaver, du skal have færdiggjort, den sidste ferieplanlægning skal på plads, og måske er tiden efter din ferie allerede godt belagt med møder og opgaver. Her får du 3 råd, der kan hjælpe dig til at holde ferie, når du har ferie: Forbered dit fravær - At gå på ferie med løse ender, ubesvarede mails eller opgaver, der måske ikke kan lande nogle steder, er ikke et godt udgangspunkt for en afslappende ferie. Sørg for at planlægge løsningen af opgaver, der skal afsluttes inden ferien, og få overdraget opgaver til kollegaer, der skal overtage ansvaret i din fravær. Lav gerne en liste over opgaver, du skal prioritere, når du vender tilbage, så de ikke rumsterer unødigt i din ferie. Begræns din tilgængelighed i ferien - Du er vant til at holde dig ajour med de arbejdsmæssige opgaver via email. Du er på sms og på de sociale medier, og hverdagen er præget af høj tilgængelighed og et stort informationsflow. Beslut, hvad der er væsentligt for dig i din ferie. Hold dig fra arbejdsmailen og tænk over, i hvor høj grad du egentlig har brug for det sædvanlige informationsflow din ferie. Vi mennesker er forskellige, og du skal finde ud af, hvad der virker for dig. For nogle fungerer det at tjekke arbejdsmailen i ferien, men vær opmærksom på, at du nemt vender tilbage i arbejdstænkning. Kom godt tilbage - Hvis det overhovedet er muligt, så sørg for at afsætte tid til at følge op, når du kommer tilbage. Det er forskelligt for os hver især, hvor store bunkerne er, når vi vender tilbage, men du kender sikkert fornemmelsen af at skulle i gear igen. Men ved du, at du har tid til lige at lande i jobbet og opgaverne på en god måde efter ferien, så giver det dig en bedre ferie og en bedre opstart. Hold helt ferie fra dit job, når du har ferie. ...Og ha’ så en rigtig god ferie

Hvide Sande

Vært på nyt boligprogram på TV 2: Jeg er tosset med Hvide Sande

Hvide Sande

Nu skal Hvide Sande-vraget på Fanø fjernes - ellers koster det

Hvide Sande

Strid om fødevarefestival i Hvide Sande: Arrangør sætter advokat på sagen