Annonce
Debat

Hov, Region Midtjylland - hvor blev Vestjylland af?

Foto: Morten Pape
Annonce

Læserbrev: Siden midten af december 2020 har det været muligt at få lavet en hurtigtest her i Ringkøbing Skjern Kommune, den mulighed forsvinder 1. februar.

Jeg er egentlig ret græskkatolsk med, hvem der udfører disse test, om det er den ene eller anden operatør er for mig at se som borger eller virksomhedsejer ligegyldigt, men med et pennestrøg er det nu ikke længere muligt at få lavet en hurtigtest.

Mange virksomheder har benyttet sig af denne mulighed, hvor man har opfordret sine medarbejdere til at blive testet, ligeledes har mange borgere benyttet sig af muligheden, hvor der er svar efter 15 minutter.

Nærmeste teststed er nu Herning eller Holstebro.

Vi står overfor en britisk variant af coronavirus, hvorfor så begrænse borgernes mulighed for at blive testet, det hænger ganske enkelt ikke sammen.


Herude vestpå bliver vi den ene gang efter den anden koblet af


Herude vestpå bliver vi den ene gang efter den anden koblet af, senest så vi det med akutklinikken i Ringkøbing. Jeg ved godt, der er langt op til regionsrådets mødelokaler, men jeg vil stilfærdigt gøre opmærksom på at Ringkøbing Skjern Kommune er altså en del af region Midtjylland, der bor 56.000 borgere i kommunen, vi betaler faktisk også for ydelser herude.

Lad os beholde et hurtigt testcenter her i kommunen, til gavn og glæde for virksomheder samt borgere helt herude i Vestjylland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Ugens coronatal: 932 Ringkøbing-Skjernborgere har haft corona det seneste år

Ringkøbing-Skjern

Lørdagens coronatal: Højeste antal smittede i ni dage, men smittetrykket er stadig lavt

Annonce