Annonce
Ringkøbing

Hotelchef: Det hårdeste jeg har oplevet i mine 30 år i branchen

Charlotte Christiansen har som daglig leder håndteret krisen på Hotel Ringkjøbing. Foto: lk
Annonce

Ringkøbing: Det har været fem turbulente døgn for Charlotte Christiansen, der har stået i frontlinjen, siden Hotel Ringkjøbing blev ramt af roskildesyge lørdag formiddag.

- Det er det hårdeste, jeg har oplevet i mine mere end 30 år i branchen. Men vi arbejder os videre, vi tager os af gæsterne og svarer på alt, hvad vi kan. Vi er åbne, siger Charlotte Christiansen.

Hun stammer fra Djursland, er 51 år og arbejde på Hotel Marina i Grenå, da hun blevet hentet til Ringkøbing og stillingen som daglig leder af byens gamle hotel på Torvet. Hotel Ringkjøbing er som Hotel Marina ejet af kæden Danske Hoteller.

I dag onsdag er Charlotte Christiansen også på arbejde, og efter omtalen af sygdomsudbruddet tirsdag er der rigeligt at lave.

- Folk er begyndt at ringe ind efter omtalen i går. Mange siger, at de havde et godt ophold hos os, og at det er synd for os. Nogle fortæller, at de var syge, men er blevet friske igen, og at vi har håndteret situationen flot.

Charlotte Christiansen udspurgte i weekenden gæsterne, om de var blevet syge, og hvad de havde spist. Det står hende efterhånden klart, at sygdomsudbruddet ikke skyldtes maden, men en gæst, som bar sygdommen ind og smittede andre.

- Jeg kan se, at det ikke kan være anden, laksen eller ris a la manden, der var årsagen. Gæster, der ikke spiste and lørdag aften, blev også syge. Der var jo en gæst, som blev syg allerede lørdag formiddag og var på værelset og ikke nede at spise. Man kan smitte i 48 timer, så det giver mening for mig. Også fordi Fødevarestyrelsen har frikendt køkkenet. Det gør jo bare situationen mere tragisk for os, for vi er jo magtesløse. Vi arbejder hårdt hver dag for at overholde alle regler for hygiejnen. Også vores dygtige kokke lægger et stort arbejde i det. Derfor er det så forbandet med dét, der skete i weekenden, siger Charlotte Christiansen.

Efter en gennemgang af hele hotellet mandag gav Fødevarestyrelsen grønt lys til at køkkenet kunne genåbnes, efter at Charlotte Christiansen lukkede det ned søndag formiddag.

Om gæsterne, som blev ramt af roskildesygen, skal modtage en kompensation, vil ledelsen på Hotel Ringkjøbing snarest afgøre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se Danmark: Bjergtagende solopgang

Annonce