Annonce
Skjern

Hotel frister med gourmet: Tre kokke serverer gode sager fra hav, fjord og enge

Der bliver serveret lækre sager, når der fredag 30. august afholdes gourmetaften på Hotel Skjern. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Annonce

Skjern: Tre kokke og syv serveringer. Det er, hvad der er på menuen, når Hotel Skjern fredag 30. august om aftenen byder på et gourmetarrangement med temaet 'Hav, fjord og enge.'

- Vi har samlet et stærkt team af kokke, der med hver deres baggrund vil kunne tage gæsterne hele raden rundt i det fantastiske smagsunivers, som friske råvarer fra havet, fjorden og engene giver mulighed for, siger Christian Rasmussen fra hotellet på Bredgade.

Pladserne ved komfuret bliver på aftenen indtaget af Michael Grantland fra restauranten Kommandobroen i Hvide Sande, René Vestergaard, der er souschef på en loungebar og en restaurant ved Hotel Britannia i Esbjerg samt den italienske kok og sommerlier Salvatore Medda, der er køkkenchef på Hotel Skjern.

Gourmetaftenens vinmenu er sammensat af Kim Langeskov, der er uddannet på fynske Falsled Kro. I dag står han bag Horsens-virksomheden Vinova, der har specialiseret sig i håndlavede vine fra mindre og mellemstore producenter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing

Vig bag mig, Satan!

Annonce