Ringkøbing

Hotel Fjordgården håber på politisk velvilje

Hotel Fjordgården ønsker at udvide sit wellness-område med en ny bygning. Den kommer dog til at overskride hotellets egen beskyttelseszone. Visualisering: Bayarch

Et projekt med nyt wellness-område, rager lidt for langt ud i en beskyttelsseszone, som er lavet for hotellets skyld.

RINGKØBING: Skal Hotel Fjordgården have lov til at bygge 28 meter ind i et område, der er lavet for at beskytte hotellet mod støj og øvrige gener?

Det spørgsmål skal teknik- og miljøudvalget tage stilling til på tirsdag, hvor udvidelsen af Hotel Fjordgårdens pool- og wellness-område er på dagsordenen.

Hotellet håber meget på en dispensation til den gældende lokalplan, selvom administrationen indstiller det modsatte.

- Uden en dispensation bliver vi ikke klar med den nye tilbygning til påsken 2020 - og planer er naturligvis, at vi skal være klar til denne dato, som også er datoen for åbningen af Naturkraft, siger hotellets direktør Brian Madsen i en pressemeddelelse.

Hotel Fjordgården ønsker at lave en tilbygning, der skal rumme et nordisk kurbad med flere saunaer, et nyt varmtvandsbassin og flere andre wellness-tilbud. Det skal laves i en ny bygning på Vester Kær 26, men bygningen kommer til at stikke ud i buffer-zonen, som skal skærme hotellet for støjgener fra naboerne. Hotel Fjordgården har derfor været rundt for at spørge naboerne, og ingen af dem har noget imod, at der bliver bygget til. Tværtimod bakker de op om projektet. Kommunen har også spurgt naboerne, og ingen af dem har noget at indvende.

Følger politikerne administrationens indstilling, så betyder det, at der skal laves en helt ny lokalplan for Hotel Fjordgården. Det tager tid, og det bliver hotellet selv, der skal betale udgiften.

- Endvidere har vi også fået udarbejdet støjberegninger og en støjrapport, som viser, at inden naboer bliver begrænset i deres anvendelse, så der er ikke brug for en ny lokalplan, forklarer Brian Madsen, der håber på politikernes velvilje og smidighed.

0/0
Danmark

Danmarks billigste hus solgt i løbet af et døgn

Ringkøbing

Inviterer til åben fiskerikonference

Ringkøbing

Galleri: Se billederne fra Landbobankens generalforsamling

Ringkøbing

Menighedspleje får initiativpris

Ringkøbing For abonnenter

Det koster Ringkøbing K

112

23-årig stoppet udenfor Ringkøbing: Mistænkt for narkokørsel

Ringkøbing

Socialtilsyn Midt: Schuberts Minde havde et år til at rette op på kritik men kom ikke i mål

Ringkøbing

Forstander Jørn Birk Nielsen stopper øjeblikkeligt på Schuberts Minde

Ringkøbing

Generators drøm om at blive regionalt spillested rykker nærmere

Ringkøbing

Flere turister, arbejdspladser og indbyggere: Ringkøbing-Skjern skal være et lysende fyrtårn