Annonce
Ringkøbing

Hotdogs og cola i Nygade på fredag

Sådan har vi kendt Nygade længe. Men på fredag er hele gaden lagt i stabilgrus, og det dybe gravearbejde er dermed slut. Arkivfoto.

440 hotdogs og 440 cola venter, når der fredag er open by night i Ringkøbing.

RINGKØBING: Pølsevognen på Torvet får travlt på fredag, når der er open by night i Ringkøbing.

Entreprenør Søren Malgaard Lauridsen, hvis firma har stået for Nygade-arbejdet, markerer nemlig, at arbejdet er næsten afsluttet med at give hotdogs til de handlende i gaden.

- Det er gået over al forventning. Vi er 14 dage forud for tidsplanen, og stemningen i gaden har været god. Sådan har det været lige tilbage til det første møde, vi holdt om projektet, siger Søren Malgaard Lauridsen, der især glæder sig over det fine forhold mellem de folk, han har haft i sving i gaden, de forretningsdrivende og de handlende i gaden.

For at markere det gode samarbejde med butikkerne giver han derfor i alt 440 gavekort, der fordeles med 20 i hver butik, som forretningerne kan give til deres kunder. Gavekortet kan omsættes til en hotdog, og desuden giver Ringkøbing Fjernvarme og Ringkøbing-Skjern Forsyning også en cola.

Gavekortet kan fås fra klokken 18, og kan man ikke lige spise en pølse fredag, gælder det til og med den efterfølgende lørdag.

Søren Malgaard Lauridsens folk er ikke helt færdige endnu; de skal have lagt elkabler og lignende, men det tunge arbejde er overstået.

Annonce
Navne For abonnenter

Efterskoleforstander gennem 34 år springer ud som forfatter: - Om 50 år er bogen fuld af gode historier for mine oldebørn

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Sofus fra 5. klasse på Højmark Skole: - Det er meget vigtigere for mig at komme til håndbold igen end at komme tilbage i skolen

Coronavirus

Forsinket vaccineplan chokerer rejsebranchen: 'Vil det så ske igen - og til det værre?'

Annonce