Annonce
Hvide Sande

Hospice-støtteforening byder på foredrag i Søndervig

I forbindelse med støtteforeningen for Anker Fjord Hopices generalforsamling holder Venstre-folketingsmedlem Søren Gade foredrag om det at komme videre, efter hans hustru døde af kræft. Arkivfoto

Hvide Sande/Søndervig: Støtteforeningen for Anker Fjord Hospice byder på hele to tilbud på samme aften, og det sker torsdag 9. maj.

Her inviterer støtteforeningen både på generalforsamling og foredrag ved folketingsmedlem Søren Gade (V) fra Holstebro, fortæller Vera Christensen fra støtteforeningen.

- Søren Gade vil fortælle om sine egne oplevelser og udforinger i forbindelse med at komme videre og kommer på fode igen både for ham selv og resten af sin familie, efter hans hustru døde af kræft, siger Vera Christensen, der håber på, at rigtig mange vil sætte en aften af til både generalforsamling og foredrag.

Arrangementet foregår på Beach Bowl i Søndervig og begynder klokken 19.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Afgift på affald fra loppemarkeder: Det er en ommer

Læserbrev: I Ringkøbing-Skjern Kommune roser politikerne det mangfoldige frivillige arbejde, der udføres i vores kommune. Hvor længe kan vi holde motivationen blandt de frivillige til at fortsætte, hvis pengene for vores salg på loppemarked og genbrugsbutikker skal være med til at dække en del af kommunes udgifter ved affaldshåndtering. Vi er 55 frivillige organisationer, som er blevet pålagt ekstra udgifter og skal betale 2012 kroner om året. Mon ikke dette tiltag administrativt går op i hat og briller. Vi modtager rigtig mange ansøgninger. Alle vores penge går til velgørenhed på forskellig vis. En stor del af vores midler uddeler vi til det lokale børne- og ungdomsarbejde. Der er rigtig mange frivillige som gør et kæmpe arbejde for at minimere mængden af affald, sælge de genbrugte ting og dermed giver mulighed for, at andre kan bruge det fremfor at aflevere det på genbrugspladsen. Det kan man kun kalde bæredygtighed i Naturens Rige. Det er en win-win sag, færre varer til genbrugspladserne og respekt for de frivilliges arbejde. Vi fra Videbæk Y`Mens Club tilslutter os de argumenter, som er fremført af Blå Kors Genbrug, Plejehjemmets venner og Kirkens Korshær og håber, at beslutningen kan blive omstødt og ændret politisk.

Navne

Hotel Falken går et niveau op

Annonce