Annonce
Vestjylland

Holstebro-talent får fire år mere i Randers

Hos Randers FC ser man Simon Graves Jensen som fremtidens mand i klubbens midterforsvar og har derfor forlænget aftalen med holstebroeren frem til sommeren 2024. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Randers FC har forlænget kontrakten med Simon Graves Jensen, så parterne nu har papir på hinanden indtil sommeren 2024.
Annonce

Randers: Den 21-årige forsvarsspiller Simon Graves Jensen er for alvor ved at slå igennem hos superligaklubben Randers FC, som han kom til i 2015 fra barndomsklubben Holstebro Boldklub.

Holstebroeren har spillet syv superligakampe for Randers FC i denne sæson, hvoraf han er startet inde i fire af kampene. Senest i forrige runde, hvor han høstede masser af rosende ord for sin præstation i 4-0 sejren over Hobro.

Og derfor er det også en mand, man gerne vil satse på i fremtiden i den kronjyske klub, der har lavet en fire-årig forlængelse af samarbejdet med Simon Graves.

– Det er en dejlig følelse at have forlænget samarbejdet med Randers FC. Nu har jeg styr på fremtiden. Jeg er utrolig glad for at være i Randers, og jeg ser frem til at skulle være her de næste mange år. Jeg har det godt i både byen og klubben, fortæller Simon Graves i en pressemeddelelse.

Annonce

Fremtidens mand

I sin stadig korte seniorkarriere har Simon Graves været en del plaget af skader. Derfor handler det nu for forsvarstalentet om at holde sig skadesfri, så han kan udvikle sig yderligere og få mere kontinuerlig spilletid.

– Jeg har haft nogle gode kampe, men jeg har også været en del skadet. For mig handler det nu om at holde mig skadesfri. Hvis jeg gør det, så tror jeg, at det hele nok skal komme af sig selv, siger Simon Graves.

Blå bog

Navn: Simon Graves Jensen

Født: 22. maj 1999

Højde: 191 cm

Superligakampe for Randers FC: 11

Tidligere klubber: Holstebro Boldklub, Randers Freja

Sportslig og kommerciel direktør, Søren Pedersen, ser et stort potentiale i den unge midtstopper.

– I de kampe Graves har fået chancen, har han bevist, at han har et kæmpe potentiale. Vi tror på, at vi kan udvikle ham til ikke kun at blive en god Superligaspiller, men også én som kan begå sig internationalt, udtaler Søren Pedersen.

– Han er rigtig dygtig på bolden og har et godt overblik, hvor han ser opspilsmuligheder, som andre måske ikke ser. I takt med at han spiller flere og flere kampe, får han mere rutine, og så kan han blive rigtig god – ikke bare for os, men også for større klubber i fremtiden.


Han er rigtig dygtig på bolden og har et godt overblik, hvor han ser opspilsmuligheder, som andre måske ikke ser. I takt med at han spiller flere og flere kampe, får han mere rutine, og så kan han blive rigtig god – ikke bare for os, men også for større klubber i fremtiden.

Søren Pedersen, sportslig og kommerciel direktør i Randers FC.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Coronasmittede får anerkendt arbejdsskader: Ingen har endnu udsigt til erstatning

Annonce