Annonce
Vestjylland

Holstebro-kok skal være den danske Gordon Ramsey

Annonce

Holstebro: Han er allerede kendt fra skærmen som en af dommerne i Masterchef, og nu kommer Jakob Mielcke til at stå i spidsen for sit helt eget TV-program.

Det sker, når TV3 den 26. august sender det første af i alt 11 afsnit af Hell's Kitchen.

Jakob Mielcke stammer fra Holstebro. Han er søn af den tidligere rektor ved Holstebro Gymnasium, nu afdøde Hans Vangsgaard, og Jytte Mielcke, der har psykologpraksis i Holstebro.

Efter skoletiden i byen drog han i 1999 til Paris for at forfølge drømmen om at blive kok. I dag har han restauranten Mielcke og Hurtigkarl på Frederiksberg.

Hold testes i blandt andet samarbejde i Hell's Kitchen, indtil der kun er én tilbage. Foto: Viaplay

Han er vært for den danske udgave af Hell’s Kitchen, som briten Gordon Ramsey har gjort kendt gennem 18 sæsoner og desuden har åbnet restauranter i samme navn.

"Det er Mielckes køkken; det er Mielckes regler, og for at vinde Hell’s Kitchen er det slet ikke nok at kunne lave mad - deltagerne skal nemlig først og fremmest vise Mielcke, at de har personlighed, evne til at lære og lederskab, for uden de tre egenskaber har man intet at gøre i Hell’s Kitchen," skriver Viaplay i en pressemeddelelse.

Der er tale om et udskillelsesløb, hvor håbefulde kokke testes i at få alle bestillinger sendt ud til gæsterne, indtil kun én står tilbage - og navnet på den person bestemmer Jakob Mielcke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern

Medarbejder er smittet: Folkeskole sender 130 børn og otte lærere hjem

Annonce