Annonce
Sport

Hole-in-one til Jeppe Bank Olesen - og det er ikke første gang

Jeppe Bank Olesen fejrede hole-in-one med whisky sponseret af Excellent Wine. Privatfoto

Hole-in-one: Jeppe Bank Olesen fejrede efter nogle år i Esbjerg GK sin tilbagevenden til Holmsland Klit Golfklub med manér.

Elitespilleren med handicap 2,7 lavede nemlig årets første hole-in-one på Holmsland Klit Golf, og det var et af de mere sjældne af slagsen.

Det skete nemlig på rød hul 4, der er et 197 meter langt par 3. De 197 meter blev klaret med et perfekt slag med et 4-jern. Det er meget sjældent, der laves hole-in-one på det lange hul, men det er dog sket et par gange tidligere.

Og det var altså ikke det rene held med den hole-in-one. Jeppe Bank Olesen gik nemlig en helt forrygende runde i 64 slag brutto, og det er hele seks slag under banens par.

Det er ikke første gang, Jeppe Bank Olesen har lavet hole-in-one på Holmsland Klit Golf. Det skete første gang tilbage i 2011 på gul hul 9, der er et par 3 på 147 meter.

Hole-in-one blev som sædvanligt fejret med whisky sponseret af Excellent Wine.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

En ommer: Lad dog Skjern Produktforretning få lov at udvide

Læserbrev: Hvad er det, teknik og miljøudvalget spænder ben for? I disse grønne omstillingstider, endelig er der en virksomhed, der vil vækste, som I så vil bremse. Hvorfor kan produktforretningen ikke få lov at udvide med en ny hal? Jeg forstår da godt dit synspunkt, John Christensen, med at det er træls, at man har investeret i industrigrunde, som ikke er i brug. Det kunne ellers blive et flot syn med 4-6 meter høje rustne metalskrot-bunker i Skjern industrikvarter, har I tænkt på dette? Hvad så, hvis Ådum autoophug og Ringkøbing autoophug også vil udvide? Så skal de jo også flytte ind i industrikvarteret, som jo så snart ville blive for lille, men fantastisk farvestrålende at se på. Nej prøv for en gangs skyld ikke at se på kroner og øre, men brug den fornuftige del af hovedet. Er der nogle, der kan finde bedre placeringer til disse industrier end der, hvor de nu ligger? Hvem generes af Skjern produkthandel, hvor den er i dag? Jeg har læst om en tidligere miljømedarbejder ved kommunen, at der aldrig har været problemer med miljøet, så hvorfor prøve at tvinge dem til at flytte. Måske ud af kommunen, og væk er både arbejdspladser og skattekronerne. Men det har I jo prøvet før med HV transport i Hover. Synes I, det var en god ide? Hvor mange arbejdspladser og skattekroner kostede det? At man kan fejle én gang er da ikke ensbetydende med, at kommunen skal blive ved med dette. Jeg tror ikke, der er ret mange, som kører forbi Ringkøbingvej 17, der er klar over, hvad der ligger fantastisk flot gemt bag beplantede jordvolde og træer, nej lad blot dem udvide, hvis de har brug for dette. Måske til et par nye medarbejdere, som så kunne betale skat i kommunen. Og det kunne måske også være tænkeligt, at virksomheden også kunne lave mere overskud, som så kunne komme kommunekassen til gode. Det ville i hvert fald ikke ske, hvis den skulle flytte til industrikvarteret. Det er en ommer, teknik og miljøudvalg. Brug den fornuftige del af hovedet denne gang.

Annonce