Debat

Hold fokus på de voldsparate

Ytringsfrihed: Man skal altid kigge på årsager, og hvad er egentlig årsagen til Paludans manifest med korankast og afbrændinger. Hvad har fået ham til at tage denne udsatte og livstruende position?

Om man er enig eller uenig, så tilgår han det demokratisk og udstiller netop dem der - også før Paludan kom til - alene bruger trusler og vold som middel til at opnå deres mål. Derfor er det også beskæmmende at læse om en politimand, der mener, at Paludan er problemet i stedet for at fokusere på årsagen - roden til problemerne - nemlig de "utilpassede" og voldsparate, drevet af en yderligtgående ultrakultur, nemlig Islam.

Vi har i Danmark rigtig mange velfungerende muslimer, der dyrker deres tro, som mange danskere dyrker vores, nemlig temmelig afslappet og pragmatisk. Deres frihed begrænses netop af disse fra ultrakulturen i deres religion. Kun ved hårdt og konsekvent at ekskludere disse kan vi give frihed for de mange til at blive reelt inkluderet.

Det er beskæmmende, at vi som samfund ikke støtter dem, der vil Danmark, men bruger al vores fokus og økonomi på alle dem, der ikke vil Danmark (udover friheden, pengene og mulighederne).

I Danmark har vi: Demokrati, lighed, frihed og ikke mindst ytringsfrihed! Dette skal beskyttes og blev senest bevist, da Hitz But Tahrir - uden at blive stenet eller angrebet på andre måder end verbalt - holdt bøn foran Folketinget. Vi er mange, der ikke sympatiserer med dem, men de fik deres manifestation, som vort demokrati tillader (upåagtet at de kæmper for at nedlægge demokratiet). Dét er i den grad demokratisk sindelag!

Dette sindelag ikke bør, men skal alle betjente udvise, også Abaz. De er sat i frontlinjen for bl.a. at beskytte demokratiet og alle vores frihedsværdier.

Som tidligere soldat og FN-udsendt i Kroatien ved jeg, at når den første viser tøven, flygter eller giver op, så svækkes netop den kraft, der holder vores samfund sammen; fællesskabet.

På et tidspunkt bryder linjen sammen, og vi løbes over ende, med alle de konsekvenser det medfører.

Så kære Abaz, hold kæden, forsvar det demokrati du er ansat af og fordøm - med rette - i stedet de mørke kræfter, der er årsagen til, at du og dine kollegaer må stå forrest i skudlinjen for at forsvare Paludan. Glem, at det er Paludan, der står der, for det er demokratiet, I står og forsvarer!

Rolf David Gøtze
0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Sommerland

Vestjylland er vindmølleland, men lokalt vindmøllemuseum lever stille: Det er en smal interesse

Ringkøbing

Hundeskoven har masser af plads til både en labrador med damp og en seksårig pige med muskler

Leder For abonnenter

Hilde-sagen: Skal kun de stærke have chancen for at vinde?

Klumme

Sommerregn og vask af hjernen: Tid til at gøre alting og ingenting

Tarm For abonnenter

Feriesjov med bedste hitter: Børnebørn og bedstemødre flokkes om forsamlingshus

Fodbold

Enmandshær skifter til ny klub på højere niveau: Jeg vil gerne udfordre mig selv

Indland For abonnenter

16-årige Gitte blev myrdet for 40 år siden: Morderen er aldrig fundet

Tarm For abonnenter

Historisk apotek risikerer nedrivning - nu er det til salg for halvdelen af den oprindelige pris

Ringkøbing

Parcelhuskvarter gemmer på stor jernalderlandsby - de første flyttede til området for 1800 år siden

Annonce