Annonce
Ringkøbing

Hjertet er med Langes storsponsorat i RIF

Claus Juul Jørgensen og Frederik Lange bliver storsponsor for RIF, repræsenteret ved sponsorchef Lars Bræmer og formand Henning Bro. Foto: Jørgen Deleuran

Aftale. RIF har fået en fem-årig aftale med Lange, der satser på at aktivere sponsoratet.

Det er med hjertet, at Claus Juul Jørgensen og Frederik Lange har lavet en fem-årig storsponsoraftale med RIF.

Annonce

De to erhvervsfolk synes nemlig, det er en god udvikling, fodboldklubben har været inde i de sidste fem år, så da oprykningen til 2. division var en realitet, begyndte forhandlingerne.

De sluttede torsdag med en aftale, som begge parter er glade for, men hvor mange penge der følger med, vil ingen af dem sige.

Sponsoratet aktiveres

Med støtten regner de to erhvervsfolk med at få god eksponering af deres firma, og det gør de på flere måder. Der er bandereklamerne på Green Arene, men væsentligt for begge parter er, at Lange satser på et aktivere sponsoratet.

Således oplyser RIF's sponsorchef Lars Bræmer, at Lange i butikken udleverer 500 billetter plus en øl eller sodavand på stadion hjemmekampen den 2. september og serverer stegt flæsk med persillesovs til til erhvervsklubbens medlemmer i forbindelse med det vestjyske lokalopgør med Varde den 30. september.

For den nye storsponsor har den positive ånd og stemning i klubben, på stadion og i klubhuset også stor betydning.

Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

KA er en del af den danske model

Læserbrev: Det siges tit, at angreb er det bedste forsvar. Det er tydeligt, at næstformand Palle Bisgaard fra 3F følger den taktik i Lauge Bonde-sagen, hvor 3F har tvunget en virksomhed, der i mange år har haft en anerkendt overenskomst, til at tegne overenskomst. Selv om virksomhedens medarbejdere og ledelse er rasende over 3Fs tvang, tromler fagforbundet bare videre i sin magtarrogance. I stedet for at reflektere over 3Fs rolle i sagen bruger Palle Bisgaard spaltepladsen på at beskylde Arbejdsgiverforeningen KA for alverdens ting, og jeg vil gerne afmontere et par af hans myter. I KA er vi tilhængere af den danske model. Vi er selv en del af den danske model, fordi vi aftaler løn- og arbejdsvilkår gennem en landsdækkende overenskomst, der dækker bredt branchemæssigt. Overenskomst er kernen i den danske model, og vores har samme vægt som andre overenskomster. Arbejdsretten har for længst anerkendt vores overenskomst og understreget, at den har et niveau og indeholder alt, hvad der er sædvanligt for kollektive overenskomster på det danske arbejdsmarked. Vi mener – modsat 3F – at både lønmodtagere og arbejdsgivere skal have frihed til at vælge, hvilke fag- og arbejdsgiverforeninger, de ønsker at være medlem af. Vi ser konkurrencen og mangfoldigheden på arbejdsmarkedet som en klar fordel for begge parter. Den tvang, som 3F benytter, hører ikke hjemme i et moderne samfund som det danske. 3F har travlt med at tage patent på den danske model. Det holder ikke, når man husker, hvordan Østre Landsret allerede i 1984 fastslog, at KA opererer inden for den danske model. Det var dengang, at Arbejdsministeriet med socialdemokraten Svend Auken som minister i begyndelsen af 1980erne havde nægtet at godkende KAs ferieoverenskomst med den begrundelse, at KA ikke var en rigtig arbejdsgiverforening og vores overenskomst ikke var en rigtig overenskomst. Østre Landsret nåede frem til den modsatte konklusion: KA er en del af den danske model. Hvis den danske model skal overleve på sigt, er det nødvendigt at give plads til andre spillere og nye løsninger. Den danske model overlever ikke, hvis den udelukkende skal hvile på Fagbevægelsens Hovedorganisation, der mister medlemmer i stort tal og dermed taber legitimitet. Hvis modellen skal have et folkeligt mandat, nytter det ikke at pege fingre af de hundredtusindvis af danskere, der gerne vil modellen, men som ønsker at gøre tingene på en anden måde og derfor vælger alternative arbejdsmarkedsorganisationer.

Ringkøbing For abonnenter

Gnistens pædagoger er ildglødende rasende på Ringkøbing-Skjern Kommune

Annonce