Ringkøbing-Skjern

Hjerteforeningen samler ind til hjertestartere

Hver eneste krone i forbindelse med Hjerteforeningens årlige indsamling vil blive brugt på at give danskerne hjertestartere. Arkivfoto

Ringkøbing-Skjern: Hjerteforeningen vender i år idéen om en landsindsamling søndag 28. april på hovedet og gør det til en landsuddeling, hvor hver eneste indsamlede krone bliver brugt på at give danskerne hjertestartere.

Hver gruppe, der går 15 indsamlingsruter får foræret en hjertestarter til en værdi af 21.000 kroner med et tilhørende varmeskab placeret lige dér, hvor gruppen mener, hjertestarteren gør mest gavn.

Der er blevet taget godt imod ideen om opsætning af hjertestartere i det område Hjerteforeningen Ringkøbing dækker.

Formanden, Mogens Elming oplyser således, at der er startet 10 hjertestarter grupper op. 4 af disse grupper (i Tim, Lem, Gl. Sogn og Tulipanhaven i Ringkøbing) er enten fyldt op eller tæt på at være fyldt op med 15 indsamlere i hver gruppe.

Der mangler indsamlere til 3 hjertestartere i Ringkøbing (midtbyen), 1 hjertestarter ved Baneledet i Ringkøbing, 1 hjertestarter i Hvide Sande og 1 hjertestarter på Lodbjerg Hede.

Hvis du har mulighed for at hjælpe med at gå en indsamlingsrute bedes du telefonisk kontakte Mogens Elming eller Frode V. Thomsen.

Hjerteforeningen Skjern-Tarm-Videbæk har tilmeldt 6 grupper som gerne vil have del i uddelingen af hjertestartere. Men det kræver at den enkelte gruppe samler ind på mindst 15 ruter.

Støt derfor op om en af grupperne ved at melde dig som indsamler, en rute tager ca. 2-3 timer. Der er brug for alle gode kræfter, siger Marius Trip, der er formand for Hjerteforeningen Skjern-Tarm-Videbæk

0/0
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Mange gravsteder sløjfes: Lokale kirkegårde er under forvandling

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

ØSB A/S har vækstet kraftigt i 2018

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Overskuddet mere end fordoblet i Skjern Papirfabrik

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Sådan forgylder du din forening: Ni gode råd til fondssøgning

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Foreningshus købte professionel fundraiser for at rejse millioner

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Foreninger zoomer ind på fondene: Vil have fat i guldet

Ringkøbing-Skjern

900 uldne statister skal give ekstra opmærksomhed til EU-kandidat