Annonce
Ringkøbing

Historisk optagelse i Rotary i Ringkøbing: Tre kvinder på en gang

Bagerst fra venstre ses Gudmund Kristensen, Carsten Leidesdorff Skov, Finn Jacobsen, Bo Lodberg, Per Jacobsen. Forrest de tre nye medlemmer Hanne Kobborg, Kirsten Dalgaard-Knudsen og Lene Norup Møller samt Lotte Kaalund. Pressebillede
Annonce

RINGKØBING: Rotaryåret indledes hvert år 1. juli, og i år på årets sidste mødeaften 30. juni blev optaget tre nye kvindelige medlemmer i Ringkøbing Rotary Klub.

Optagelse af tre medlemmer på én gang er sjældent og tre kvindelige er helt ekstraordinært. Det er ikke sket tidligere i klubbens 74-årige historie.

Samme aften overgår arbejdet traditionen tro til den nye bestyrelse, der i år består af Finn Jacobsen som præsident, Gudmund Kristensen som pastpræsident, Carsten Leidesdorff Skov som præsident elect, Bo Lodberg som sekretær, Lotte Kaalund som klubmester og Per Jacobsen som kasserer.

Ringkøbing Rotary Klub har nu 38 medlemmer, hovedsageligt fra de tidligere Ringkøbing og Holmsland Kommuner.

Rotary er et erhvervs- og socialt netværk med klubber i næsten alle verdens lande.

Der er flere fokusområder, hvoraf et af de mest kendte er ungdomsudveksling hvor unge fra Danmark har mulighed for at opleve andre lande og kulturer i kortere eller længere tid, op til et helt år. Omvendt modtager Danmark tilsvarende mange unge fra hele verden.

Disse udvekslinger er desværre lidt på pause lige nu som følge af coronakrisen, men vil blive sat i gang igen snarest muligt.

Et andet område er støtte til projekter i Danmark og Udlandet, hvor Ringkøbing Rotary Klub sammen med bl.a. Videbæk og Skjern-Tarm Rotary Klub har været involveret i etablering af et større antal kvindehaver i Galloya i Gambia.

På lokalt plan har klubben senest støttet MasterClass i Hvide Sande, Børnenens By og G-Faktor i Ringkøbing.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Landsbyer arbejder videre med friskoleplaner: - Vi kommer til at stå dårligt uden skole

Danmark

Søren Brostrøm øjner smittens skyer over efteråret - og en fremtid med mere hygiejne

Annonce