Annonce
Skjern

Herreudflugt til Hvide Sande

Herreudflugten gik blandt andet til Hvide Sande Shipyard Steel & Service. Privatfoto
Annonce

Dejbjerg: Onsdag 2. september kl. 16.15 tog 13 mand afsted fra parkeringspladsen ved missionshuset fra Dejbjerg på den årlige herreudflugt.

Destinationen var Hvide Sande, hvor første stop var skibsværftet (Hvide Sande Shipyard Steel & Service). Her tog tidligere direktør HP Kristensen samt værkfører Hans imod os.

HP fortalte om værftets historie, som startede i 50’erne og om firmaets udvikling over årene, op til idag hvor der beskæftiges 195 mand.

Hovedparten af bemandingen er ingeniører og udviklingsfolk, da firmaet op gennem tiden har specialiseret sig i specialopgaver inden for skibsfart samt inden for mølleindustrien. Når ideen så skal fra tegnebrættet og bygges 1:1, har værftet dygtige skibstømrere, svejsere og smede.

Efter et stykke tid med plads til svar på spørgsmål fik deltagerne en rundvisning i produktionen og på beddingen, hvor skibene bliver produceret og serviceret.

Glade og mætte sluttede vi dagen af med kaffe og andagt i et sommerhus, som ligger naturskønt og med flot fjordudsigt på Tyskerhavnen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Dyretransport-chauffører stiller minister ultimatum: Henvend dig inden tirsdag, eller vi nægter at arbejde

CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Skjern For abonnenter

Far sløjfede et dige for 27 år siden - nu har sønnerne fået dom for, at de skal bygge det igen

Annonce