Håndbold

Herrerne kan nå det - det kan damerne ikke

Mathias Skræddeergaard fik en dyb flænge i læben, så han skulle lige en tur på skadestuen, inden han kunne komme til sponsorfest om aftenen. Foto: Mads Dalegaard
En stor håndbolddag i Rækker Mølle Håndbold blev sluttet af med kæmpe sponsorarrangement med 80 deltagende sponsorer, hvilket understregede den store opbakning har i lokalområdet.

Rækker Mølle: Herrerne kan nå det - damerne kan ikke.

Det er konklusionen på en stor håndbolddag i Rækker Mølle Håndbold. En dag der også blev til nat, for lørdag aften var der stort sponsorarrangement på Restaurant Stauning Havn.

- 80 sponsorer, 30 spillere og så trænere og ledere. Det er en helt fantastisk opbakning, vi har hver eneste gang, vi arrangerer noget. Jeg er virkelig stolt af, at 80 sponsorer deltager sådan en aften, sagde formand Jens Jacob Østergaard.

Der er ingen tvivl om, at herretruppen var i ekstraordinært godt humør efter deres sejr over GOG.

- Ja det skal da fejres, vi nu er i en situation, hvor vi selv kan afgøre, om vi skal op eller ej. Det er sjovt lige nu, sagde Mathias Skræddergaard inden festen.

Han giver Rækker Mølle fine muligheder for i det mindste at komme ud og spille om oprykning.

- Vi er svære at slå lige nu, og det har vi været et stykke tid. Kun pokalkampen mod Give var en svipser. Spillet hænger sammen. Det er måske ikke så kønt hver gang, men det fungerer. Hvis vi rykker op, vil det være fortjent, for det er godt nok en hård pulje den her. Og lad os bare rykke i 1. division igen. Stammen er på plads til næste sæson, sagde Mathias Skræddergaard.

Damerne kan til gengæld ikke længere nå noget som helst. Else Jensen lovede dog at feste igennem alligevel.

- Det kan godt være, vi tabte i dag, men vi er ikke langt fra at kunne snakke med om oprykning til 1. division. Vi har basis i et brølstærkt offensivt forsvar, som virkelig kan gøre de fleste hold i 2. division møre. Det, vi mangler, er bedre spil i angrebet. I dag scorede vi langt fra nok. Vi skal sørge for ikke at brænde så meget. Det er noget, vi har meget fokus på til træning, så det skal nok blive bedre, sagde Else Jensen, der har masser af rutine fra blandt andet tre sæsoner i norsk håndbold og før det i Ikast/Bording.

Hun ærgrer sig sammen med Jannie Alstrup og Mia Hansen over blandt andet to unødvendige nederlag mod bundholdene TPI Odense og Ansager.

- De fire point kunne vi godt have brugt. Så havde vi været med helt fremme, sagde Jannie Alstrup.

Mia Hansen drømmer om 1. division. Ikke længere i denne sæson men på sigt.

- Det er ikke umuligt. Efter en svær start som oprykkere har vi altså spillet en flot sæson. Der er sket meget siden premieren. Vi er mere og mere sammensat som hold, og kan vi bygge lidt på sådan rundt omkring, så kan vi spille med om oprykning næste sæson og måske endda nå 1. division. Det kunne da være sjovt, sagde Mia Hansen.

Damernes sidste kampe har ikke længere den store betydning, men det har herrernes to kampe. Først venter et opgør mod rækkens nummer et fra Skovbakken, og så kommer en kamp hjemme mod Nyborg.

- Hvis nu Skanderborg taber deres næste kamp, så kan vi overtage førstepladsen ved at vinde næste uge. Hvis Skanderborg vinder, og de slår os, så er de oppe, men så vil vi alligevel stadig have chance for at komme i oprykningskampe. Det er sjovt lige nu, og det skal vi nok få en masse snak om i aften, sagde træner Rasmus Hansen.

0/0
Ringkøbing IF

I oprykningsspillet bliver RIFs fejl straffet hårdt

Skjern Håndbold

En meget lettet Thomas Mogensen

Fodbold

Faster/Hanning udlignede kort før tid mod Lem

Skjern Håndbold

Perfekt start på slutspillet for Skjern Håndbold

Fodbold

Ølstrup holdt målet rent for tredje gang

Fodbold

Tre mål af Dennis Rabjerg var for lidt for Videbæk IF

Fodbold

Kasper Chopart scorede hattrick for Skjern GF

Fodbold

Ringkøbing fik et point i underholdende kamp