Ringkøbing

Herningvej delvist spærret efter trafikuheld

Foto: Jonas Kollerup

En stationcar og en lastbil stødte onsdag eftermiddag sammen på Herningvej kort efter Røgindkrydset. Begge meldes uskadte efter ulykken.

Ringkøbing: Man skal væbne sig med tålmodighed, hvis man skal ad Herningvej i de kommende timer. Højre vejbane i østlig retning mod Videbæk er nemlig spærret efter et trafikuheld på strækningen onsdag eftermiddag, hvor en lastbil og en personbil er stødt sammen.

Ulykken skete klokken 14.15, da en sølvgrå Toyota stationcar ført af en ældre kvinde af uvisse årsager endte i modsatte kørebane og stødte sammen med en lastbil med hænger kort efter Røgindkrydset.

Personbilen har fået et gevaldigt tryk på forenden, mens lastbilen lader til at være sluppet mere heldigt fra sammenstødet. De første meldinger lyder på, at både føreren af personbilen og lastbilchaufføren er sluppet uden personskader.

Indsatsleder fra Brand og Redning Midt/Vest, Michael Nielsen kalder det "heldigt" og forklarer, at lastbilen var langt nede i fart på det tidspunktet for sammenstødet, og derfor er begge personer sluppet uskadte fra sammenstødet. Alligevel er føreren af personbilen sendt med ambulance til sygehuset for at blive undersøgt nærmere for eventuelle skader.

Hvornår vejen igen bliver åbnet, kan han dog ikke fortælle noget om på nuværende tidspunkt. Det afhænger af, hvornår lastbilen kan fjernes fra stedet.

- Tidshorisonten kan jeg ikke svare på. Falck er på vej for at bugsere lastbilen væk derfra, fortæller indsatslederen.

0/0
Ringkøbing

Unge ville ikke kendes ved larmende højttaler: Endte som hittegods

Ringkøbing

Manden bag formodet million-underslæb er død

Ringkøbing

Inviterer til åben fiskerikonference

Ringkøbing

Galleri: Se billederne fra Landbobankens generalforsamling

Ringkøbing For abonnenter

Det koster Ringkøbing K

Ringkøbing

Radikale inviterer på lokale egnsretter og politisk debat

Ringkøbing

Oscar i atletikkens top 10

Ringkøbing

Socialtilsyn Midt: Schuberts Minde havde et år til at rette op på kritik men kom ikke i mål

Ringkøbing

Forstander Jørn Birk Nielsen stopper øjeblikkeligt på Schuberts Minde