Annonce
Ringkøbing

Her vælter gæsterne ind: Og de betaler gerne fuld pris for oplevelsen

Indehaver af Adventure Park, Allan Nymark, savner ikke at være en del af regeringens sommerpakke. Han har masser af gæster, som gerne vil betale fuld pris. Arkivfoto: Mads Dalegaard
I Adventurepark kunne man ikke drømme om at ærgre sig over, at attraktionen ikke er en del af regeringens sommerpakke. Gæsterne vil nemlig gerne betale prisen.
Annonce

Ringkøbing: Forleden satte Adventure Park ved Ringkøbing en rekord.

400 gæster nåede gennem minigolfbanen i løbet af åbningstiden. Det betyder, at der tørnede fire minigolfere ud hvert femte minut.

- Vores sæson ser rigtig fornuftig ud. Det er rart, at der er masser af mennesker efter de to måneders coronalukning, fortæller indehaver Allan Nymark.

Annonce

Vender om

I går kunne Dagbladet fortælle, at både Wow Park i Finderup og Naturkraft føler sig ramt af politisk benspænd, fordi de ikke er en del af regeringens sommerpakke og dermed ikke har mulighed for at tilbyde gæsterne halv pris på billetter. Det har ifølge fondsbestyrelsesformand Niels Erik Kjærgaard fra Naturkraft fået flere til at vende om ved indgangen.

Hos Adventure Park har Allan Nymark haft to gæster i røret, som har spurgt til sommerrabat. Da de fik at vide, at der ikke var noget at hente, dukkede de op alligevel.

- Hvis produktet er godt nok, så betaler folk prisen. Mere kompliceret er det ikke. Halv pris har slet ikke fyldt noget hos os og vores gæster, fortæller han.

Hos Adventure Park koster det 130 kroner at spille golf. Det er en smule billigere end indgangsbilletten til Naturkraft, hvor en online dagsbillet koster 160 kroner og Wow Park, som tager 150 kroner for en dagsbillet.

Forleden var der tre timers ventetid for at komme ud med minigolfkøllerne. Arkivfoto: Mads Dalegaard

Ifølge Allan Nymark er det ikke sommerrabatter, der er den værste konkurrent. Det er derimod 30 grader og sol fra en skyfri himmel.

- Så tager folk til stranden. Men det er ikke noget problem lige nu, griner han.

Annonce

En super sæson

Forleden var der mere end tre timers ventetid for at komme på banerne i Adventure Park. Ventetiden bruger gæsterne for eksempel til at tage et smut til Ringkøbing for at få noget at spise eller andre ærinder. De får udleveret en starttid og kan derfor bare vende tilbage, når det er deres tur.


Hvis produktet er godt nok, så betaler folk prisen. Mere kompliceret er det ikke. Halv pris har slet ikke fyldt noget hos os og vores gæster.

Allan Nymark, indehaver af Adventure Park


De mange gæster falder på et tørt sted efter coronapausen, hvor alt stod helt stille. Også udlejningen af Adventure Parks ferielejligheder, men her er der også kommet gang i den igen. Så alt tyder på, at det bliver en super sæson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Landsbyer arbejder videre med friskoleplaner: - Vi kommer til at stå dårligt uden skole

Danmark

Søren Brostrøm øjner smittens skyer over efteråret - og en fremtid med mere hygiejne

Annonce