Annonce
Vestjylland

Her er Venstres nye kandidat der skal afløse Jørgen Nørby

Bent Graversen er tidligere landboformand, og han blev valgt ind i Lemvig Byråd ved det seneste valg. Her forsøger han genvalg, men han er også Venstres nye kandidat til regionsrådet.
Bestyrelsen for Lemvigegnens Venstre peger på byrådsmedlem og tidligere landboformand Bent Graversen som partiets kandidat til valget til regionsrådet til november

Lemvig: Lemvigegnens Venstre kunne her til formiddag afsløre, hvem der skal afløse Jørgen Nørby som Venstres kandidat til regionsrådet. Jørgen Nørby har jo meddelt, at han efter 32 år i politik ikke genopstiller til valget til november.

Det bliver byrådsmedlem og tidligere formand for Lemvigegnens Landboforening, Bent Graversen, som er den, bestyrelsen for Lemvigegnens Venstre peger på. Formelt skal kandidaten vælges, når Lemvigegnens Venstre holder opstillingsmøde i forbindelse med generalforsamlingen. Datoen er sat til 8. april, men det vides jo ikke, om forsamlingsforbuddet er ophævet til den tid. Det er også på det møde, Erik Flyvholm forventes genvalgt som borgmester-kandidat til kommunalvalget.

Formelt set kan der komme flere forslag til kandidater til regionsrådsvalget op til opstillingsmødet.


Vi tror på, at Bent Graversen kan træde sine egne fodspor, som gør, at han kan fortsætte med at skabe indflydelse til gavn for egnen

Tage Rækby, formand, Lemvigegnens Venstre


- Men det er Bent Graversen, vi peger på fra bestyrelsens side. Han er en erfaren organisationsmand, der har et stort netværk, som gør ham kendt i mange sammenhænge. Det anser vi som en stor fordel, da vores kandidat jo skal samle mange, så vi kan sikre de fornødne stemmer til at være repræsenteret i regionsrådet, siger formand Tage Rækby.

Annonce

Valgt til byrådet

Bent Graversen stillede op for første gang ved det seneste kommunalvalg, hvor han fik et godt valg, som sendte ham i byrådet. Han er i dag medlem af økonomi- og erhvervsudvalget, og han er næstformand i udvalget for teknik og miljø. Bent Graversen genopstiller til byrådet, selv om han også forsøger valg til regionsrådet.

- Det er en stor opgave at skulle træde i stedet for Jørgen Nørby, som i så mange år har gjort en uvurderlig indsats for Lemvigegnen. Men vi tror på, at Bent Graversen kan træde sine egne fodspor, som gør, at han kan fortsætte med at skabe indflydelse til gavn for egnen, siger Tage Rækby.

Bent Graversen bor i Fabjerg, hvor han driver eget landbrug.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce