Annonce
Tarm

Her er spinningcyklerne med kommunens bedste udsigt

Silas Møller, Mette Møller og Marcella Heerseler behøver ikke køre rundt i landskabet for at få en smuk udsigt på cykelturen. Foto: Christian Munk
Hjertestien ved Bork Havn har fået sin sjette station med motionsredskaber.

Bork: Selvom cyklerne ikke rører sig ud af flækken, så har vinden stadig godt fat i håret på Marcella Heeseler, Mette Møller og hendes søn Silas.

Det er en blæsende forårsdag på hjertestien ved Bork Havn, og de tre er sammen med Birthe Høst og Mette Møllers datter Nya ude at inspicere den nyeste tilføjelse til den sunde rute langs fjorden.

Tre spinningcykler af solidt metal er stillet op med udsyn over fjorden, omkranset af fyrretræer. Det er utvivlsomt noget andet end et svedfyldt lokale i et fitnesscenter med dunkende høj musik.

Annonce

Videoen er produceret af Birthe Høst til Det gode liv i Naturens Rige.

Sund på seks stationer

Cyklerne er blot de nyeste af en række motionsredskaber på hjertestien ved Bork Havn. Langs en strækning på en kilometer langs fjorden nordøst for havnen er der nu seks forskellige stationer med træningsudstyr, som forbipasserende kan gøre brug af.

Birthe Høst, der har sørget for at skaffe midlerne til redskaberne langs hjertestien, er glad for, at både lokale og turister nu har endnu en mulighed for at få rørt sig på ruten. Og de nye spinningcykler skal nok blive brugt, er hun sikker på.

- Der er altid nogen på stien, uanset om man kommer her tidligt om morgenen eller sent om aftenen. Og nogle af de andre redskaber er allerede blevet slidt op og repareret igen, fordi folk er gode til at bruge dem, siger Birthe Høst.

Hjertestien blev anlagt for fem-seks år siden på en eksisterende fjordsti og er i alt 2,4 kilometer lang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Højgravid kørte galt

Annonce