Annonce
Vestjylland

Her er en af påskens lovlige begivenheder: Bamsesafari

I en påske, hvor alt fra frokoster til gudstjenester er aflyst, laver Naturstyrelsen bamsesafari i det fri. Der vil være bamser der rider, laver havearbejde samt svæver i luftballon og svævebane. Foto: Morten Bergholt
Annonce

Husby: Formaningerne er vist ikke gået nogens næser forbi: Hold afstand. Det bevirker, at en række normale påsketraditioner ikke kan lade sig gøre.

I Husby har Naturstyrelsen lavet en familieaktivitet i det fri og med masser af plads; altså helt tilladeligt i disse corona-tider.

"Velinformerede kilder kan berette, at bamserne er flygtet ud i skoven og gemmer sig i træer og buske. Brug påsken til at gå på bamsesafari for hele familien i Husby Klitplantage. Ved infoskiltet over for Husby kirke finder I kort med indtegning af det område, hvor den største koncentration af bamser skulle befinde sig," fremgår det af en pressemeddelelse.

Når man finder bamserne, skrives der en cirkel på kortet, som kan afleveres i en indsamlingskasse ved infoskiltet. Dermed deltager man i en lodtrækning om en hyggepakke til familien.

Bamsesafari er gratis og foregår torsdag til søndag i påsken.

Der er kun én regel:

"Bamserne kan ikke lide at blive berørt."

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

KD’s vælgererklæringer er i hus: - En milepæl på vejen mod Folketinget

Annonce