Annonce
Tarm

Henrik er vild med sin campingplads: Hvis jeg vandt en drømmerejse, ville jeg forære den væk

Henrik Sørensen har nu skiftet navn fra Tarm Camping til Birkelund Camping & Outdoor, både for at undgå oversættelsesmisforståelser og for at markere et andet fokus for virksomheden. Foto Jørgen Kirk.
Ugens Her & Nu-gæst, campingpladsejer Henrik Sørensen, ændrede i den forløbne uge navnet på Tarm Camping til Birkelund Camping & Outdoor - ikke mindst for at undgå misforståelser, når det gamle navn skulle maskinoversættes til udenlandsk.

En god søndag for mig er en dag, hvor solen skinner, jeg går en tur i naturen, får en go' frokost med en sild og en snaps, og om eftermiddagen ser jeg kun de første 10 minutter af et afsnit af Matador, og falder i søvn på sofaen med katten på maven.

Hvis jeg får en udenbys gæst på besøg, så vil jeg helt klart vise vedkommende min campingplads og Skjern Enge.

Mit seneste besøg i en kirke var i december i Tarm Kirke, hvor jeg var for at besigtige stole og vinduer, som var sat til salg.


Min svoger siger, at når han vinder i Lotto, så vil han lade opføre et nyt hus til mig – det er jo en fin byttehandel, synes jeg.

Henrik Sørensen, Birkelund Camping & Outdoor.


Hvis jeg bliver bedt om at vælge en sang på en karaokebar, så skal det være 'Dear Mr President' med 4 Non Blondes; den kan vel ikke blive mere aktuel! Ellers havde jeg nok valgt deres 'What's Up' – go' melodi – dejlig sangstemme.

Hvis jeg ud af det blå vinder 50.000 kroner til en drømmerejse, så vil jeg blive hjemme. Min søster og svoger har de sidste par år hjulpet mig meget, så er det bedre, at de får rejsen. Min svoger siger, at når han vinder i Lotto, så vil han lade opføre et nyt hus til mig – det er jo en fin byttehandel, synes jeg.

Hvis jeg kunne få en middagsaftale med en kunstner, så skulle det være med Dan Turèll. Vel nok en af de største forfattere vi har haft.

Det irriterer mig helt vildt, når computersystemer ikke virker. Og det irriterer mig især rigtig meget, at man ikke kan ringe til en support ved for eksempel Facebook og Google.

Min stærke side, når jeg selv skal sige det, er uselvhøjtidelighed.

Og min svage side er ironi. Jeg er tilbøjelig til at bruge det en hel del, og det kan godt give anledning til nogle misforståelser.

I næste uge ser jeg frem til, at genoptræningen af min skulder fortsætter, så jeg snart kan arbejde 100 procent igen.

Henrik Jørgensen

Alder: 50.

Profession: Campingpladsejer, uddannet bygningsmaler.

Privat: Single.

Fritid:  Fritid og arbejde har det med at gå i ét.


Min svage side er ironi. Jeg er tilbøjelig til at bruge det en hel del, og det kan godt give anledning til nogle misforståelser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Skjern Håndbold

Ambitiøst talentakademi fyrer to trænere: Afløserne er Skjerns ligatrænere Kasper Søndergaard og Claus Dalgaard-Hansen

Skjern For abonnenter

31-årige Danni skal modernisere Tvindmøllen til fremtiden: - Jeg vil tro, at den også kører om 50 år

Annonce