Annonce
Skjern

Henrik er klar til at åbne Rema 1000 i Skjern: Har 3700 varenumre og en masse optimisme

- Jeg er klar over, at der venter os benhård konkurrence, men vi må finde vores plads. Vi går efter at blive områdets førende discountbutik, siger Henrik Aagaard. Foto: Christian Baadsgaard
Torsdag klokken 8 slår Henrik Aagaard døren op til den nye Rema 1000 i Skjern. Det er en åbning, som mange har ventet på.
Annonce

SKJERN: At åbne et helt nyt supermarked lige mens coronaen har allerhårdest fat i Ringkøbing-Skjern, ville nok kunne tage pippet fra flere købmænd - men sådan har Henrik Aagaard det ikke. I disse dage arbejder han på at åbne Rema 1000 i Skjern torsdag morgen klokken 8, og blandt de 3700 varenumre er der noget, der er bedre end selv det bedste slagtilbud: En umådelig stor optimisme, glæde og forventning - ikke mindst fra kommende kunder.

- Alle håndværkere har kunnet fortælle, at der har været folk som er kommet forbi under vejs i byggeprojektet og fortalt, at de glæder sig. Vi har fået en helt enorm opbakning på Facebook. Det kan næsten kun blive godt, og nu er det spændende at se, hvor meget det kan drifte, fortæller Henrik Aagaard.

For ham er det et stort privilegie at få lov til at åbne en helt ny butik. Det er der ikke mange købmænd, der får muligheden for - men når det så er sagt, så er det også en udfordring. For hvor meget skal der købes ind til varelageret? Ingen har drevet butik på den placering før, og det vil være en dårlig begyndelse at forkøbe sig.

- Jeg er klar over, at der venter os benhård konkurrence, men vi må finde vores plads. Vi går efter at blive områdets førende discountbutik, forklarer Henrik Aagaard.

Annonce

Kollegaer klar med hjælp

Familien er trådt til for at hjælpe med at få varer på hylderne, men der er også en masse andre, der er kommet helt frivilligt. Det er ansatte fra andre Rema 1000-butikker i landet, som bruger deres fritid på at hjælpe en ny kollega godt i gang. De ved, at den tid er godt givet ud, for når det en dag bliver dem selv, der får behov for hjælp, så kommer der også hjælp fra Skjern. Halvdelen af det personale, der er blevet ansat, kommer fra andre Rema 1000-butikker.

Ansatte i Rema 1000-kæden kommer og hjælper Henrik Aagaard med at komme godt i gang. Her er det Dianna Storm, der arbejder i Rema 1000 i Vildbjerg. Foto: Christian Baadsgaard

En nyåbnet butik plejer at blive fejret med lidt hygge omkring kunderne, men på grund af coronaen kommer det ikke til at ske ved denne åbning. Der vil være en tæller ved indgangsdøren, og desuden er der masser af håndsprit.


- Alle håndværkere har kunnet fortælle, at der har været folk som er kommet forbi under vejs i byggeprojektet og fortalt, at de glæder sig. Vi har fået en helt enorm opbakning på Facebook. Det kan næsten kun blive godt, og nu er det spændende at se, hvor meget det kan drifte.

Henrik Aagaard, købmand, Rema 1000 i Skjern
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Overgreb og forskelsbehandling

Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Annonce