Annonce
Videbæk

Henning når uden problemer tidsgrænsen i Mississipi River

Henning Larsen er ikke længere under tidspres og kan køre frit i løbets sidste tredjedel.

Annonce

Efter de seneste mange dages stress og jag efter at nå diverse tidsgrænser kører Henning nu så godt, at næste mål må være at køre over målstregen i Annapolis.

Henning har haft problemer med smerter i højre side af kroppen på grund af den hårde sidevind i flade Kansas, ligesom der er opstået lidt nakkeproblemer. Det klarer holdet dog med en halskrave og lidt tape.

Det er også begyndt at opstå smerter i mund og læber som følge af den ekstremt tørre luft. Det giver problemer, når Henning skal spise og drikke.

Landskabet er igen begyndt at ændre sig. Fra flade veje til mere kuperet terræn med bakker. Det gør det svært at sætte et jævnt tempo, og på grund af smerterne har Henning svært ved at stå op i cyklen af frygt for at få krampe.

Heldigvis er vejret blevet mere medgøreligt og minder nu mere om en varm dansk sommerdag. Samtidig har holdet bestemt, at Henning skal have mere søvn, fordi kroppen efterhåndet er meget mærket oven på en uges non-stop-kørsel.

Annonce

Danskere side om side

Efter cirka 3200 kilometer på cyklen ligger Henning stadig side om side med landsmanden Anders Tesgaard. Henning er dog i skrivende stund lidt mere end en time foran.

Han er fortsat placeret på 15. pladsen ud af de 18 tilbageværende i løbet. Det betyder, at en tredjedel af rytterne indtil videre er udgået.

Henning og teamet befinder sig i øjeblikket tæt på grænsen mellem Missouri og Illinois.

Løbet føres fortsat af Reto Schoch, der »kun« har 400 kilometer til mål.

Annonce

Pressebesøg

I går aftes havde Henning besøg af Race Across Americas presseafdeling, der både tog billeder og lavede videointerview mens han sad på cyklen. Pressebesøget medførte en del ros for Hennings fantastiske arbejde. Det har især vakt opsigt, at Henning kom flot tilbage efter at have fået dispensation tidligere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Dagbladet har fået aktindsigt: Læs 140 høringssvar om planlagt lukning af X-bus

Annonce