Annonce
Videbæk

Henning i mål efter 11 dage 18 timer 37 minutter

Henning Larsen har nu tilbagelagt mere end 1400 kilometer og passeret tre stater i Race Across America. Foto: hlraam2012.dk

Historie. Ekstremcykelrytteren Henning Larsen bliver den anden dansker i historien, der gennemfører verdens hårdeste cykelløb som solorytter.

Annonce

Så lykkedes det endelig 45-årige Henning Larsen fra Videbæk at gennemføre den 4800 kilometer lange tur tværs over USA.

Cirka klokken 16.00 dansk tid kørte han over målstregen i Annapolis, Maryland.

Således har Henning og holdet været med til at skrive danmarkshistorie, da han blot bliver den anden solorytter i historien, der gennemfører løbet. Omkring 11,5 timer forinden blev esbjerggenseren Anders Tesgaard første dansker til at gennemføre løbet. Tidligere har danske deltagere i hold-kategorien gennemført, mens også dansk-amerikaneren Chris MacDonald i 2005 klarede den barske tur gennem USA.

Danmark var i år også repræsenteret ved Morten Kjærsgaard i kategorien for mænd i aldersgruppen mellem 50 og 59 år. Han måtte dog trække sig fra løbet på fjerdedagen.

Annonce

Hyldest og lykønskninger

Det har været en lang rejse for Henning og holdet. Derfor er alle glade og lettede over, at drømmen endelig er gået i opfyldelse, forlyder det fra Hennings blog.

I morgen er der paradekørsel, hvor alle de deltagende hold bliver hyldet. Men allerede nu tikker lykønskningerne ind på Hennings facebook-side, Henning Larsen - Race Across America 2012. Her har mange været inden og ønske Henning tillykke med den fornemme præstation.

Inden længe går turen tilbage til Danmark. Her venter der, for Hennings vedkommende, en velfortjent ferie med familien på Kreta og en tiltrængt pause fra cykelsadlen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Dagbladet har fået aktindsigt: Læs 140 høringssvar om planlagt lukning af X-bus

Annonce