Annonce
Videbæk

Henning er nu halvejs gennem USA

Det har vist sig at være den rigtige beslutning at lade Henning fortsætte i løbet. Foto: hlraam2012.dk

Henning Larsen kører som en drøm og er med sine 2400 kilometer halvejs gennem løbet.

Annonce

Henning forsætter sit fantastiske ridt og er nu cirka halvejs tværs over det nordamerikanske kontinent.

Mens Henning knokler på den modsatte side af Atlanten, er interessen for ham herhjemme stor. Således har hans hjemmeside været nede de seneste dage på grund af den store interesse. Foto: hlraam2012.dk

Hele natten var der medvind, hvilket blev udnyttet ved at køre rigtig stærkt. Især ned ad bakke var Henning oppe på mellem 50-60 kilometer i timen.

Henning er godt kørende og har overskud til at nyde de fantastiske rammer om løbet. Foto: hlraam2012.dk

Det fortsat høje tempo betyder, at Henning og holdet har en rigtig god chance for at nå den nye tidsgrænse, efter at løbsledelsen gav holdet endnu en chance. Samtidig bliver Henning ved med at passere andre ryttere i feltet. Siden i går er den anden danske rytter i feltet, Anders Tesgaard blevet hentet, mens Henning også vinder ind på rytterne foran sig.

I skrivende stund befinder Henning sig i løbets femte stat, Kansas, med godt 2400 kilometer til målet i Maryland. Indtil videre har Henning været ude på ruten i fem og en halv dag.

Annonce

Burger, pizza og donuts

Henning har det så godt, at han nu selv er begyndt at spørge efter mad. Derfor tøver holdet ikke med at give ham, hvad han peger på. Det er vigtigt, at Henning får alt det, han overhovedet kan tvinge i sig. Der bliver derfor heller ikke sparet på kalorierne. Henning får indtil videre både burgere, donuts, havregryn, tomater, agurker og pizza med ekstra salt. Erfaringen fortæller dog, at han ingen bananer skal have, da det ødelægger maven.

Efter nattens gode kørsel har Henning kunnet tillade sig at sove en time og et kvarter til morgen. Henning er positiv og ved godt mod, og havde endda overskud til at give fysioterapeuten et »godmorgen-knus« inden han satte sig tilbage i sadlen med kølevesten på og forsatte mod øst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Dagbladet har fået aktindsigt: Læs 140 høringssvar om planlagt lukning af X-bus

Annonce