Annonce
Hvide Sande

Hempel Fonden giver 150.000 kroner til Waterz

Waterz Festivalen holdes i år 4. til 6. september. Foto: Brian Engblad
Waterz Festivalen finder i år sted sted i perioden fra 4. til 6. september.

Hvide Sande: Hempel Fonden, der ejer landets største leverandør af maling til blandt andet den maritime sektor, har netop bevilget 150.000 kroner til Waters i Hvide Sande.

- I Hempel Fonden er vi optaget af at få flere – særligt unge mennesker ud på vandet for at fastholde vores maritime identitet i Danmark. Det er Waterz i den grad med til, og vi er glade for at kunne bidrage til, at flere mennesker får et aktivt liv på vandet, siger Anders Holm, direktør i Hempel Fonden i en pressemeddelelse.

Katrine Kock Frandsen fra Waterz glæder sig over donationen.

- I en tid hvor rigtig mange dyrker individuelle sportsgrene, men også gerne vil indgå i fællesskaber indimellem, er vandsport en perfekt sport. Waterz arbejder både på skolefronten for at udbrede vandsporten, ligesom vi favner individualisterne til Waterz Festivalen, påpeger Katrine Kock Frandsen.

Annonce

Flere sponsorer

Donationen kommer, efter at Esmark Feriehusudlejning meldte sig som hovedsponsor for Waterz 2020.

- Vi har hele tiden behov for hjælp fra fonde og ikke mindst lokale sponsorer oveni i kommunens uvurderlige støtte. Derfor arbejder vi også på at få endnu flere lokale sponsorer om bord til Waterz 2020, fortæller Katrine Frandsen.

Waterz finder sted den 4.-6. september og efterfølges af GKA Kite-Surf World Cup Denmark 2020, der afvikles den 7.-13. september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce