Tarm

Hemmet-borgere er flittige brugere af postens pakkelevering

Har man ikke lige en kiosk i nærheden, hvor man kan hente sin pakke, er det bekvemt at få den leveret til døren med Modtagerflex. PR-foto: Henrik Petit

Modtagerflex er populært i Hemmet, hvor næsten hver tredje husstand er tilmeldt PostNords ordning.

Hemmet: Når man handler på nettet, kan man - afhængigt at, hvor man bor - vælge mellem en eller flere leveringsmuligheder.

Borgerne i Hemmet gør oftere end andre i Ringkøbing-Skjern Kommune brug af PostNords ordning Modtagerflex, hvor man kan få sine pakker leveret et aftalt sted på adressen, selvom man ikke er hjemme.

Nye tal fra PostNord viser, at 31 pct. af husstandene i 6893 Hemmet er tilmeldt Modtagerflex. Til sammenligning er 27 pct. af husstandene i 6950 Ringkøbing, 22 pct. i 6900 Skjern og 23 pct. i 6960 Hvide Sande tilmeldt Modtagerflex.

Pakken lægges et aftalt sted

- Modtagerflex er et hit, fordi ordningen rammer lige ned i behovet for både at kunne få pakken helt hjem, men samtidig få den leveret uden man behøver sidde og vente på sit pakkebud, forklarer Jørgen Fischer, e-handelsrådgiver i PostNord, i en pressemeddelelse.

Når man tilmelder sig Modtagerflex, bliver pakken afleveret det aftalte sted hver gang, man bestiller en pakke til hjemmelevering med PostNord. Det kan for eksempel være i skuret eller på terrassen.

Når pakken stilles, får modtageren straks en elektronisk besked om, at pakken er afleveret.

På landsplan er knap en ud af fem af landets ca. 2,7 mio. husstande tilmeldt.

0/0
112

Familiefar havde to kilo hash i skabet

112

Fritidshus lettet for mange dyre stole

Tarm

Lønborg Kirke

Tarm

Konfirmation i Tarm Kirke lørdag d. 27. april

112

Endnu en markbrand - politiet advarer igen mod tørke