Annonce
Skjern Håndbold

Helt som forventet - Skjern Håndbold bekræfter aftale med Oliver Norlyk som højre back

Oliver Norlyk er hentet til Skjern Håndbold på en treårig kontrakt. Pressefoto: Skjern Håndbold
Sidste uge kom det frem, at 20-årige Oliver Norlyk formentlig var på vej fra Kolding IF til Skjern Håndbold. Nu bekræfter Skjern Håndbold, at de har lavet en treårig aftale med den talentfulde højre back, hvor han skal supplere Eivind Tangen.
Annonce

Skjern: En af Danmarks største talenter på højre back

Sådan beskriver Skjern Håndbold den 20-årige Oliver Norlyk, som Skjern Håndbold har skrevet kontrakt med for de næste tre sæsoner. Oliver Norlyk har fået sin håndboldopdragelse i Aars HK, og har siden haft både liga- og Champions League debut i Aalborg Håndbold, inden han i foråret skiftede til Kolding IF. Oliver Norlyk skal danne makkerpar med Eivind Tangen. Det skriver Skjern Håndbold i en pressemeddelelse torsdag.

Oliver Norlyk er begejstret for sin nye aftale efter en lidt turbulent tid i Kolding IF.

- Jeg glæder mig til at komme i gang i Skjern Håndbold og trække den grønne trøje over hovedet og opleve Skjern Bank Arena. Det elitemiljø og set up, som klubben kan tilbyde med træner Claus Hansen i spidsen, har været en afgørende faktor for mit skifte til Vestjylland. Forhåbentlig kan jeg bidrage til, at klubben fastholder og udbygger sin position i toppen af dansk håndbold, siger Oliver Norlyk, der til sommer flytter til Skjern.

Claus Hansen glæder sig over tilgangen af det unge back-talent.

- Det er ingen hemmelighed, at årgang 2000-2001 rummer den største mængde af interessante højre backs i dansk herrehåndbold i mange år. Derfor er jeg meget tilfreds med, at vi i Skjern Håndbold er lykkedes med at tiltrække én af dem og endda én, der allerede i en ung alder har vist, at han kan begå sig i ligaen. Oliver Norlyks potentiale er stort. Han har forudsætninger for at kunne lære at dække rigtig godt op, og han har en god omgang med bolden. Samtidig er det en spiller, som modstanderne skal forholde sig til på ti meters afstand, så der er masser af spændende muligheder i Oliver, siger Claus Hansen i pressemeddelelsen.

Ud over Oliver Norlyk har Skjern Håndbold tidligere meldt ud, at de har hentet målmand Svend Rughave, venstre fløj Jørgen Rasmussen og bagspilleren Jonathan Würtz til den kommende sæson. Unge Oliver Juhl Refsgaard, der tidligere har haft en ungdomskontrakt, har også fået en kontrakt, og han skal supplere René Rasmussen på højre fløj.

Svend Rughave er hentet som direkte erstatning for Björgvin Gustavsson, der er rejst hjem til Island. Jørgen Rasmussen skal afløse Casper Ebbesen, der blev hentet midt i sæsonen som midlertidig afløser, da Bjarke Christensenskiftede til Mors-Thy Håndbold ved nytår, Oliver Norlyk skal erstatte Kasper Søndergaard, der har stoppet sin karriere meget mere brat, end han ønskede sig, men det sørgede corona for.

Jonathan Würtz træder ind i truppen - ja for hvem? Kilder fortæller, at Thomas Mogensen stopper i Skjern Håndbold efter kun to af de tre aftalte sæsoner. I stedet skulle Thomas Mogensen næste sæson stille op for SønderjyskE, men det vil hverken Thomas Mogensen eller Skjern Håndbold bekræfte.

Morten Bjørnshauge stopper også. Bjørnshauge var hentet ind som midlertidig erstatning, da Bjarte Myrhol sad ude med sygdom, så det stop var helt efter planen, selv om Morten Bjørnshauge gjorde det meget fint.

Ydermere har Skjern Håndbold sagt farvel til den unge målmand Frederik Sand Holm og stregspilleren Kristian Tind, lige som Christian Albertsen heller ikke får sin aftale forlænget.

Med de ting på plads passer tingene meget godt med, at Skjern Håndbold som tidligere meldt ud vil have en trup med 14 spillere næste sæson - to på hver plads. Det er Robin Haug, Svend Rughave, Anders Eggert, Jørgen Rasmussen, Bjarte Myrhol, Jonas Tidemand, René Rasmussen, Oliver Juhl Refsgaard, Elvar Jónsson, Jonathan Stenbäcken, Jesper Konradsson, Jonathan Würtz, Eivind Tangen og Oliver Norlyk.

Thomas Mogensen - spiller han for SønderjyskE næste sæson? Meget tyder på det, men det vil hverken Thomas Mogensen eller Skjern Håndbold bekræfte. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce