Annonce
Ringkøbing-Skjern

Helt nyt overblik over erhvervsrettet efteruddannelse i Midt- og Vestjylland

Uddannelsescenter Ringkøbing Skjern er et af de uddannelsessteder, der er med på www.kpmv.dk, hvor virksomheder, medarbejdere, jobcentre og ledige kan få et samlet overblik over de mange tilbud om efteruddannelse, der er målrettet voksne i området. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Med lanceringen af hjemmesiden www.kpmv.dk kan virksomheder, medarbejdere, jobcentre og ledige få et samlet overblik over de mange tilbud om efteruddannelse, der er målrettet voksne i området. Online-kurser er oplagte i coronatiden, påpeger skolerne.

Ringkøbing-Skjern:

De erhvervsrettede skoler i Herning, Holstebro, Ikast-Brande, Lemvig, Ringkøbing-Skjern, Skive og Struer kommuner er gået sammen om at gøre det nemt for både virksomheder, medarbejdere, jobcentre og ledige, at få overblik over de mange tilbud om efteruddannelse, der er målrettet voksne.

Målet med samarbejdet er bl.a. at forebygge den mangel på faglærte, som vil komme i løbet af nogle år. Samtidig er det også vigtigt at videreuddanne og opkvalificere faglærte for, både på et helt personligt plan, at dygtiggøre sig og for at sikre fastholdelse på arbejdspladserne og medvirke til udviklingen af virksomhederne. På hjemmesiden www.kpmv.dk kan virksomheder, jobcentre, a-kasser, medarbejdere og ledige finde et samlet udbud af kurser og efteruddannelse for hele Midt - og Vestjylland.

- Vi vil gerne gøre det lettere for alle interessenter at finde det helt rigtige kursus, eller den helt rigtige uddannelse. Ved at samle det hele et sted, er vi sikre på at alle tilbuddene bliver set og giver måske endda virksomheder, etc. et langt større udvalg end de troede muligt, lyder det i en pressemeddelelse fra chefkonsulent Lars Bylow Frandsen, KompetencePartner MidtVest.

Bag det nye samarbejde står Skive College, Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier, UddannelsesCenter Ringkøbing Skjern, Uddannelsescenter Holstebro samt Skive-Viborg HF & VUC, Herning HF & VUC, VUC i Ringkøbing-Skjern og VUC Holstebro Lemvig Struer.

- Lige nu er et af vores hovedbudskaber, grundet Corona situationen, tilbuddet om online-undervisning. Hver skole kan tilbyde noget forskelligt og det at kunne samle det et sted og sørge for at alle tilbuddene ligger på siden, giver bare virksomheder i Midt- og Vestjylland og deres ansatte et langt bedre overblik over mulighederne, siger projektleder Christina Søndergaard Bertelsen.

Tilsammen har skolerne over 1.000 ansatte, og de uddanner hvert år mange tusinde elever og kursister på kortere eller længere forløb.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce