Annonce
Vestjylland

Helle vil åbne brødudsalg i Ulfborg

Helle Manicus, der ejer Playtime Eventcenter/Vesterhavets Fodboldgolf, har nu planer om at åbne brødudsalg i Ulfborg. Arkivfoto: Morten Stricker
Helle Manicus, der ejer Playtime Eventcenter/Vesterhavets Fodboldgolf vil nu åbne brødudsalg i Herredsgade i Ulfborg. Endnu ved hun dog ikke, hvor længe butikken skal have åben.
Annonce

Ulfborg: Nu breder duften af nybagt bagerbrød sig snart i Ulfborg. For snart åbnes der brødudsalg i Herredsgade.

Butikslokalet tilhører Helle Manicus, indehaver af Playtime Eventcenter. Hun købte lokalet i september og har siden haft travlt med at lave lejligheder i bygningens øverste etage. Ideen var oprindeligt at leje butikslokalet ud, eller omdanne det til lejligheder. Men så kom ideen med brødudsalg:

- Hvad mangler vi i Ulfborg - en bager. Så nu åbner vi det her brødudsalg, og det kommer til at fungere som en rigtig bager, hvor man kan komme ind og få noget godt brød, nogle rundstykker og kager, siger Helle Manicus.

Brødet får hun fra Sevel Bageri, og det er tanken, at brødudsalget skal starte i løbet af foråret. Men en fast tidsplan er der endnu ikke. Ej heller er der faste planer for, hvor meget butikken skal have åbent.

- Det kommer jo an på, hvor meget folk vil købe, siger hun.

Lige nu leder hun efter to ansatte, der kan hjælpe med at starte butikken i gang. En venlig borger i Ulfborg har doneret en disk til butikken og generelt set lyder det på flere af byens borgere til, at en bagerbutik har været savnet, fortæller hun.

Annonce

Web-bestilling

Planen er, at der med den nye butik skal sættes en webbestilling op, så butikken måske kan nøjes med lidt mindre åbent i hverdagens eftermiddage - og mere åbent i weekenderne.

Helle Manicus er gået igang med de første forberedelser. Butikslokalet skal fødevaregodkendes, før der åbnes, og så skal det besluttes, hvorvidt der skal laves mini-cafe i butikken - som også tæller et baglokale.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Annonce