Annonce
112

Heldet var med ham: 85-årig bilist blev klemt mellem to lastbiler

Den 85-årige slap fra overhalingen med livet i behold. Foto: Scanpix/Iris

TARM: En ældre bilist fra Tarm kan takke to årvågne og hurtigt reagerende lastbilchauffører for, at han har livet i behold og slap fra en meget uheldig overhaling med ridser på begge sider af sin bil. Den 85-årig mand kørte på Holstebrovej ved Finderup i retning mod Tarm ved 10-tiden onsdag, da han ville overhale en lastbil. Men han overså, at der også kom en lastbil fra den modsatte retning.

- Han var så heldig, at lastbilchaufførerne fik trukket så meget ud i rabatten, at han blot endte i midten af en ”sandwich”, fortæller politiassistent Jørgen Dalsgaard fra lokalpolitiet i Ringkøbing.

Den 85-årige mands bil blev skrammet på begge sider, men han slap selv med forskrækkelsen, der dog må have været af den store slags.

Manden kan se frem til at blive sigtet for to overtrædelser af færdselsloven, nemlig for ikke at udvise agtpågivenhed og for ikke at sikre sig, at overhalingen kunne ske uden fare. Hvorvidt en orienterende køreprøve skal på tale er endnu uvist.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Urimeligt gebyr på affald fra genbrugsbutikker

Læserbrev: Så blev der endelig offentligt røre omkring gebyr til genbrugspladsen for frivillige organisationer. Da vi i Kirkens Korshær Genbrug blev præsenteret for gebyret, var vi af den opfattelse, at det måtte bero på en misforståelse. Så vi sendte en ansøgning om fritagelse med henvisning til vores organisations formål, nemlig at indsamle midler til gavn for udsatte mennesker i Danmark blandt andet ved drift af varmestuer og væresteder. Desværre blev vores ansøgning om fritagelse ikke bevilget. Vi er cirka 40 frivillige, som hver uge gør et stort arbejde i den gode sags tjeneste med sortering og salg af donerede effekter fra borgere, som kunne have afleveret direkte til genbrugspladsen, som de har betalt gebyr for. Vi er meget taknemlige for det, som vi modtager til videresalg. Men vi er også nødt til at bruge genbrugspladsen i forbindelse med sortering, og altså nu betale gebyr for at kunne aflevere. Hvilket vi synes er urimeligt i vores situation. Vi i Kirkens Korshær Genbrug tilslutter os fuldt ud argumenterne fremført i læserbreve fra Blå Kors Genbrug og Plejehjemmets Venner vedrørende emnet og ønsker også, at dette gebyr for genbrugsbutikker med videre genbehandles i udvalg og byråd.

Danmark For abonnenter

Tusindvis af borgere betaler allerede mere end gennemsnittet: Nu risikerer de højere skat efter udligningslussing

Annonce