Annonce
Vestjylland

HB har fået sin pulje: - Det er hverken himmel eller helvede

Holstebro Boldklub har fået sat navn på modstanderne forud for næste sæson. Foto: Morten Stricker
Annonce

Holstebro: Mandag aften skulle de tre sidste hold til HB's pulje i 2. division findes.

Tre hold fra den såkaldte østpulje, for de 2. divisionshold som er placeret øst for Storebælt, skulle over i vestpuljen, hvor HB befinder sig.

Det blev Holbæk, B93 og BK Frem som fik fornøjelsen af de lange busture til Jylland. Holstebro Boldklub undgik dermed nedrykkerne fra 1. division, men fik heller ingen af oprykkerne fra Danmarksserien.

- Det er en middel-lodtrækning, hvis man kan sige det sådan. Vi undgik Næstved og Nykøbing, som er pengestærke og som formentligt rigtig gerne vil op igen, men vi fik heller ingen af oprykkerne. Jeg synes dog, at de tre hold vi har fået, er nogen vi sagtens kan måle os med, siger HB-træner Kim Kristensen.

- Puljen er hverken himmel eller helvede, konstaterer han.

På det personlige plan glæder han sig over, at BK Frem røg med i puljen. Dem spillede Kim Kristensen nemlig for fra 2002-2004.

- Det er en klub, som har betydet meget for mig, og det bliver også en oplevelse for spillerne, for det er en klub, som har masser af tilskuere på lægterne, siger Kim Kristensen.

Annonce

Puljen

Foruden Holbæk, B93 og BK Frem består puljen af følgende hold:  SFB-Oure FA, Aarhus Fremad, Brabrand, VSK Aarhus, Jammerbugt, Thisted FC, Sydvest 05, Middelfart, Næsby og Dalum.

Den første kamp spilles i den sidste weekend i august. Der foreligger endnu ikke et kampprogram, men det skulle ifølge planen blive præsenteret i denne uge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Ny ejer skulle bruge mindre end et år på at gøre konkursbo til en god forretning: IPL Group har udsigt til overskud

Annonce