Annonce
Ringkøbing-Skjern

Havnegrillen er åben igen - kommunen overvejer kloakregning

Ole Nahnsen er glad igen. Havnegrillen er åben, og komunen betaler sandsynligvis regningen for den defekte kloakledning. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Regningen for udbedring af den defekte kloakstikledning bliver sandsynligvis betalt af kommunen.
Annonce

Ringkøbing: Havnegrillen er mandag åbnet igen efter at have været lukket siden tirsdag i sidste uge på grund af et rottefund.

Kundetilstrømningen til det genåbnede spisested har været som sædvanlig på en mandag, melder indehaver Ole Nahnsen.

- Det er som om, intet har været sket. Det satser vi på fortsætter, siger han.

Efter rottefundet blev det konstateret, at der var hul på kloakstikledningen til Havnegrillen, sandsynligvis, fordi der var blevet banket en pæl ned i ledningen, da der blev opstillet et stakit. Rotten var kommet ud af hullet og havde fulgt varmerøret hen til indgangen til Havnegrillen og her trængt ind.

Til Ole Nahnsens store overraskelse viste det sig, at kloakstikledningen ligger på den forkerte side af skellet ind til nabogrunden, hvor vinforretningen Kræs ligger, og som er ejet af kommunen.

Da Nahnsen købte forretningslokalerne og grunden af kommunen, blev grunden fejlagtigt udstykket således, at stikledningen ikke kom med på hans grund, men forblev på kommunens.

Det betød, at forsikringsselskabet nægtede at betale for udbedring af stikledningen på trods af, at Nahnsen har betalt rørskadeforsikring siden 2005.

Han satte dog gang i reparationsarbejdet lørdag, så Havnegrillen efter endt rengøring og desinfektion kunne åbne mandag.

Samtidig har Ringkøbing-Skjern Kommune taget sagen op i erkendelse af, at der blev begået en fejl, da kommunen solgte grunden til Ole Nahnsen.

- Kommunen undersøger muligheden for at få afviklet den aktuelle sag ved at betale regningen for kloakarbejdet. Samtidig skal ledningen tinglyses som tilhørende Havnegrillen, så vi ikke kommer i samme situation en gang til, siger afdelingsleder Ivan Thesbjerg hos kommunen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern Håndbold For abonnenter

Målmændene kiksede, da Skjern mistede sejren: Med flere redninger havde vi hevet den hjem

Annonce