Hvide Sande

Havnedirektør glæder sig over flere coastere i farvandet

Direktøren for Hvide Sande Havn, Steen Davidsen, ser stort potentiale i, at selskabet Baltic Shipping Company nu retter kikkerten mod Vestjylland. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Chefen for havnen i Hvide Sande, Steen Davidsen, er godt tilfreds med, at selskabet Baltic Shipping Company fremover vil satse mere på aktiviteter i det vestjyske.

Hvide Sande: Det er en klar gevinst for havnen i Hvide Sande, at Baltic Shipping Company netop har købt sig ind i skibsmæglerfirmaet Hvide Sande Supply.

- Vi tror, det er rigtig godt, at de får en partner med ind, som også har en flåde. Det ser vi et stort potentiale i.

Sådan siger direktøren for Hvide Sande Havn, Steen Davidsen, med henvisning til, at Baltic Shipping Company har flere end 30 coastere i selskabets flåde:

- Vi har masser af plads, og vi håber, det kan være med til at booste væksten yderligere på trafikhavnen. Faciliteterne har vi, så det her kræver ikke yderligere investeringer fra vores side. Vi har plads til betydelig vækst, og vi venter os meget af det her i form af større aktivitet, tilføjer Steen Davidsen.

Da den nye vesthavn blev taget i brug i 2013, gav det sig hurtigt udslag i en øget godsmængde, men de seneste par år har der været stagnation på den front.

I dag bliver der håndteret omkring 170.000 ton gods om året på havnen i Hvide Sande.

Faciliteterne har vi, så det her kræver ikke yderligere investeringer fra vores side. Vi har plads til betydelig vækst, og vi venter os meget af det her i form af større aktivitet

Steen Davidsen, direktør, Hvide Sande Havn

Har de samme værdier

Steen Davidsen har som sådan ikke været involveret i forhandlingerne mellem Baltic Shipping Company og Hvide Sande Supply:

- De har ikke pligt til at orientere os, og de skal ikke have vores accept, men vi har godt vidst, at de kiggede på de muligheder her, og det bakker vi fuldt op om, siger havnedirektøren, der efter alt at dømme har udsigt til øget indtjening i form af skibs- og vareafgifter, når Baltic Shipping Company fremover lægger til kaj i Hvide Sande.

Baltic Shipping Company - der har base i Hundested i Nordsjælland - opererer i forvejen i havnebyer som København, Frederiksværk, Helsingør, Korsør, Køge, Vordingborg og Nykøbing Falster.

Selskabets direktør, Ronnie Hulstrøm, fastslår, at Baltic Shipping Company og den nye partner i Vestjylland 'vægter de samme værdier højt':

- Hvide Sande Supply tager aktivt del i lokalsamfundet og skaber værdi. Vi ved, at den opgave kan vi hjælpe med at løfte og udvikle de næste mange år, siger Ronnie Hulstrøm.

Fusionen træder i kraft med virkning fra 1. juni.

0/0
Annonce
112 For abonnenter

Turismen i Ringkøbing-Skjern skal bruge 1500 nye medarbejdere de kommende år

Annonce
Annonce
Hvide Sande

Festival, frivillige og fed musik: Og festen forsætter hele lørdagen

Hvide Sande

Waterz lægger fra land med ny hjemmeside

Hvide Sande

Klar til strandrace på fede cykler: 120 deltagere kan få en vild oplevelse

Hvide Sande

En sørgelig og fantastisk verden udstilles i kunstnerboligen

Kultur

Danmarks største havefest opgraderer oplevelsen: Det ser lovende ud

112

Mobiltelefon stjålet fra bord

Hvide Sande

Skibsværft bygger ny hal til større fartøjer: Ansatte slipper for kulde og regn

Erhverv

Borgmesteren: Vi er helt bevidste om de trafikale udfordringer - og vi gør noget ved dem!