Annonce
Hvide Sande

Havneby får nyt torv: Flemmings gamle lægehus rives ned

Dette billede af praktiserende læge Flemming Gade blev taget i slutningen af februar 2019, da han og personalet flyttede ind i Hvide Sande Lægehus på Nørregade. Lægehusets tidligere domicil i Toldbodgade bliver nu revet ned. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Erhvervsfolk i Hvide Sande vil skabe et mini-torv ved Toldbodgade - dér, hvor byens praktiserende læge tidligere havde til huse.
Annonce

Hvide Sande: Det var en drøm, der gik i opfyldelse for praktiserende læge Flemming Gade, da han og personalet i februar sidste år flyttede Hvide Sande Lægehus fra Toldbodgade 2 til et nyt domicil på Nørregade 64.

Måske det også er en drøm for nogle, at den lidt indeklemte ejendom i Toldbodgade nu bliver jævnet med jorden; til fordel for blandt andet et mini-torv.

Den sag tager tre, lokale erhvervsfolk - og ejere af matriklen - Jens Bøndergaard, Lars Timmer og Jan Abildgaard sig af:

- Bygningen er utidssvarende. Derfor har vi valgt at fjerne den for at give plads til et nyt byrum og flere centrale parkeringspladser i området, siger Jens Bøndergaard og tilføjer:

- Det skal samtidig gøre området mere attraktivt for både fastboende og gæster - og for handlende at etablere sig i.

Jens Bøndergaard forventer, at nedrivningsarbejdet er afsluttet inden vinterferien i uge 7.

Annonce

Plads til en vinbar

De tre erhvervsfolk ejer flere ejendomme i Toldbodgade, hvor det meste er udlejet. Dog bliver et enkelt lejemål ledigt i løbet af de kommende måneder:

- Der bliver en unik mulighed for at etablere en vinbar, en lille restaurant eller en butik i Dansk Kyst- & Naturturismes lokaler lige under restauranten Kommandobroen - og med udsigt til havnen, siger Jens Bøndergaard.

Han oplyser videre, at Dansk Kyst- & Naturturisme flytter ind i det gamle rådhus i Hvide Sande, hvor også kontoret for det nye turistsamarbejde, Destination Vesterhavet, får til huse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Ny ejer skulle bruge mindre end et år på at gøre konkursbo til en god forretning: IPL Group har udsigt til overskud

Annonce