Annonce
Ringkøbing-Skjern

Autocampere lægger til kajs i stor stil: 2500 overnatninger i Ringkøbing og Bork Havn

Det er populært som aldrig før at campere på havnene i Ringkøbing og Bork. Arkivfoto.
Igen i 2019 ventes antallet af autocampere på havnen i Ringkøbing og i Bork Havn at stige.
Annonce

RINGKØBING-SKJERN: Det er populært at autocampere på havnen i Ringkøbing og i Bork Havn. Det viser den seneste opgørelse fra kommunen.

Det forventes, at der for hele året kommer 2500 overnattende, hvilket er en stigning på 100 autocampere i forhold til 2018, der jo som bekendt var en helt enestående sommer.

Kommunen har valgt at fastholde prisen for en overnatning på 150 kroner for ikke at underbyde campingpladserne i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Når det drejer sig om taksterne for havneområdet, lægger administrationen op til, at de stiger med 2,55 procent. Som tidligere år fastholdes taksterne for autocampere, gæstesejlere, bomløft, opkrævning af el og fastgebyr på det nuværende niveau.

Der er de seneste på år blevet indkøbt bådstativer til havnene i Ringkøbing og Bork. Sidste år blev der i Ringkøbing lavet en særlig overgangsordning fra de gamle til de nye stativer, således at det første år var gratis, mens prisen i år er 650 kroner både i Ringkøbing og Bork.

Samtidig blev prisen for en vinterliggeplads hævet fra 637 kroner til 750 kroner, så den samlede pris i år er 1400 kroner. Næste år bliver den 1436, da den fremskrives med 2,55 procent.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Minkavler føler sig hængt ud: Vi skjuler ikke vores ansatte for myndighederne

Ringkøbing-Skjern

Coronasmittede mink lukker samtlige plejehjem i Ringkøbing-Skjern

CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Annonce