Annonce
Videbæk

Haveselskabet holdt generalforsamling på Westergårds Hotel

Billede af bestyrelsen. Stående fra venstre. Arne Astrup, Karl Åge Pedersen, Kirstine Skytte, Kurt Meldgård og Svend Erik Sørensen Siddende fra venstre Grete Bastiansen, Brita Uldum, Krista Meldgård og Birthe Poulsen. Else Marie Haugård var fraværende. Privatfoto
Det var en tilfreds formand, der aflagde beretning om det forgangne år, inden der var genvalg over hele linjen.
Annonce

Videbæk: Westergårds Hotel dannede rammen om generalforsamlingen i Haveselskabet Videbæk og Omegn tirsdag 28. januar.

Her kunne formand Brita Uldum blandt andet fortælle, at selskabet klarer sig tilfredsstillende i betragtning af, at man lever i en moderne tid med dertil hørende udfordringer. Der har været en lille medlemstilbagegang, men det er en tendens, der både ses lokalt og på landsplan. Lokalt har haveselskabet 94 medlemmer, på landsplan knap 30.000.

Brita Uldum kunne også berette om mange gode arrangementer i kreds-regi i det forgangne år. For eksempel en tur til CPH Garden Show og flere samarbejder med Rækker Mølle Aaskov og Fjelstervang havekredse.

Annonce

Ingen kampvalg

Selvom Haveselskabet ikke er en økologisk forening, så viser undersøgelser, at færre medlemmer bruger gift i haven, og det er en positiv udvikling, sagde Brita Uldum, der sluttede af med at takke medlemmerne for god opbakning.

Derefter blev der aflagt regnskab ved Arne Astrup efterfulgt at valg til bestyrelsen. Det var hurtigt overstået, for alle var villige til genvalg, og der var ingen modkandidater.

Derpå holdt Irma Poulsen fra Ringkøbing billedforedrag fra hende og gemalens tur til Østrig. Irma Poulsen er ifølge pressemeddelelsen fra Haveselskabet en nørd inden for emnet alpine planter, og forsamlingen fik en levende beskrivelse af forskellige arter og om oplevelserne på Østrigsturen.

Der blev sluttet af med fælles kaffebord. /cak

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern

Medarbejder er smittet: Folkeskole sender 130 børn og otte lærere hjem

Ringkøbing-Skjern

Ny strategi: Ansatte i hjemmeplejen og på ældrecentre bliver tilbudt corona-test

Annonce