Videbæk

Havekredsen i Videbæk blomstrer

Bestyrelsen i havekredsen. Stående fra venstre. Arne Astrup, Else Marie Haugård, Birthe Poulsen, Karl Åge Pedersen, Kurt Meldgård og Svend Erik Sørensen. Siddende fra venstre. Grethe Bastiansen, Brita Uldum, Stinne Skytte og Krista Meldgård. Pressebillede

I modsætning til resten af landet er der ikke tilbagegang at spore i Videbæk og Omegns Havekreds.

Videbæk: Videbæk og Omegns Havekreds har holdt generalforsamling med 52 deltagere. Formand for kredsen, Brita Uldum kunne i beretningen se tilbage på et for mange haveejere udfordrende år med tørre have, men også tilbage på et år med mange gode arrangementer.

På landsplan har flere kredse problemer med at skaffe folk til bestyrelsen. Enkelte steder har man måttet lukke ned af samme grund. Brita Uldum kunne med glæde berette, at de problemer ikke er eksisterende i Videbæk og Omegns Havekreds og takkede den store aktive bestyrelse for den store indsats og det gode fællesskab.

På landsplan er der en lille tilbagegang i medlemstallet. I Videbæk og Omegns Havekreds ligger tallet stabilt med nu 111 medlemmer.

Den digitale verden vinder indpas med hjemmesider og facebook. Havekredsen har da også fået en gruppe på facebook hvor man kan læse programmer og læse om de forskellige arrangementer og oplevelser der har været.

Arne Astrup der er kasserer i havekredsen aflagde beretning om et stabilt regnskab. Dog med et lille underskud på få hundrede kroner.

Hans Erik Palmelund styrede aftenens generalforsamling, og alle der var på valg var villige til genvalg.

Under eventuelt. blev ti medlemmer af havekredsen hyldet med blomster for deres medlemsskab i 40 år eller mere.

Afienens foredragsholder, Irma Poulsen fra Ringkøbing viste billeder og fortalte om hosta. Hvor og hvordan hosta kan bruges. Med hendes store viden og erfaring blev det en rigtig god oplevelse.

0/0
Ringkøbing

- Hvis man står stille og roligt nede i bageriet, kan du høre, at de skriger inde over køl og frost

Videbæk

Madstedet Spjald fortsætter i Grønbjerg Forsamlingshus

Videbæk

Velbesøgt veterantræf på Autogården

Videbæk

Velbesøgt sangaften i Vestjyllands Kunstpavillon

Videbæk

Sprit og manglende kørekort giver bøder

Videbæk

Hundepension slår nu officielt dørene op: Byder på hotdogs til åbningsfest

Videbæk

Se billederne: Zoo åbner til jubilæums-sæson med ny indgang

Videbæk

Økodagen giver en masse arbejdsglæde